Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3000 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: NUNSPEET
Postcode: 8071CS

Bekijk meer gegevens

Ben jij gemotiveerd om in een productieomgeving aan de slag te gaan? Heb je wel eens aan de grafische industrie gedacht? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een aankomend operator. Hier krijg jij de kans om het vak helemaal eigen te maken en jezelf te specialiseren. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Salaris tussen de€ 2500 en € 3000 o.b.v. ervaring
  • Uiteindelijk werken in een 2 ploegendienst
  • Kans op vast dienstverband bij de opdrachtgever
  • Alle begeleiding en opleiding die je nodig hebt
  • Een gezellige en laagdrempelige sfeer
  • Ploegentoeslag

wie ben jij

Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan binnen een productieomgeving. Hierbij is het uiteraard handig als je technisch inzicht hebt. Al enige ervaring als operator? Dat is helemaal mooi meegenomen! Daarnaast kan jij je vinden in de volgende punten:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je bent bereid om in een ploegendienst te werken
  • Je beheerst de Nederlandse taal

wat ga je doen

Je gaat aan de slag voor een drukkerij in de grafische industrie. Hier zijn ze de hele dag bezig met het maken van verpakkingen en ander drukwerk. Dit wordt gemaakt door middel van verschillende machines. Iedere collega is verantwoordelijk voor zijn eigen onderdeel in het proces. In deze functie word jij verantwoordelijk voor de drukpers. Deze machine zorgt ervoor dat de teksten en afbeeldingen op het karton worden gedrukt. De drukpers wordt aangestuurd door een computer. Hier moet alles volgens de juiste manier worden ingesteld om het juiste resultaat te krijgen. Daarnaast is het ook nodig om fysiek fit te zijn. De drukpers moet namelijk voorzien worden van inkt en papier of karton om te kunnen drukken.
Uiteraard word je door je collega’s opgeleid om dit allemaal te leren. Hierdoor zal de inwerkperiode met name in dagdienst plaatsvinden zodat je met de huidige operator mee kunt kijken. Daarnaast zal je ook praktijkopleiding volgen. Zodra je alles goed onder de knie hebt kan je meedraaien in de 2 ploegendienst. De ochtenddienst is van 06:00 tot 14:00 en de middagdienst van 14:00 tot 22:00.

waar ga je werken

Je gaat aan de slag voor een familiebedrijf in Nunspeet. Ze zijn al meer dan 90 jaar gespecialiseerd in de grafische industrie. Ze bedienen verschillende groteén kleine klanten in Nederland en buurlanden.

sollicitatie

Ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan als aankomend operator? Solliciteer dan snel! Ben je nog niet zeker? Laat het weten zodat we de mogelijkheden kunnen doorspreken!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.