Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: DPG Media
Locatie: Amsterdam
Adres: Amsterdam
Postcode:

Amsterdam – Advies over auto’s, ja jouw vrienden weten dat zij daarvoor bij jou moeten zijn. Daarnaast ook nog eens super commercieel? Dan hopen wij dat jij snel solliciteert! Want als zorg je er samen met je collega’s voor dat alle autobedrijven van ons gehoord hebben. Dagelijks bel je nieuwe en bestaande klanten en adviseer jij hen hoe zij online de Nederlandse autokoper efficiënter en effectiever kunnen bereiken. Advies over auto’s, ja jouw vrienden weten dat zij daarvoor bij jou moeten zijn. Met deze kennis en commerciële instelling kan jij autobedrijven perfect adviseren in hoe zij online de Nederlandse autokoper effectiever en efficiënter kunnen bereiken. Zie je jezelf al uitblinken in deze rol? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat ga je doen
Als Accountmanager binnendienst Automotive leg je dagelijks telefonisch contact met autobedrijven, zowel met bestaande als nieuwe relaties. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat, at the end of the day, alle autobedrijven van ons gehoord hebben.

Je bent verantwoordelijk voor ca. 320 bestaande relaties met autobedrijven door het hele land. Zo’n 4 keer per jaar neem je contact met hen op voor een advies-/performancegesprek over het online adverteren. Hier besteed je ongeveer 30% van je tijd aan. De overige 70% van de tijd ga jij samen met je team nieuwe klanten werven. Je bent ook verantwoordelijk voor:

 • het managen van je ‘eigen winkel’, denk aan agendabeheer, plannen en het loggen van je gesprekken;
 • het pro-actief feedback geven aan je collega’s, waarmee we elkaar scherp houden en nauw samen kunnen werken om optimaal teamresultaat te behalen;
 • het uitbreiden van je kennis over de automarkt/-branche, wat je in staat stelt om op 1 golflengte te (blijven) zitten met de autobedrijven.


Het team
Je wordt warm onthaald door een energiek team van 7 gedreven commercieel medewerkers op ons kantoor in Amsterdam. We beginnen elke dag met een gezamenlijke dagstart waarin we bespreken wat we gaan doen die dag. Ook sluiten we de dag af met een gezamenlijke dagafsluiting, hoe is de dag gegaan? Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo is er doorlopende coaching door je teamlead en directe collega’s. En is er wekelijks binnendienst overleg om veranderingen in de markt te bespreken.

Automotive Mediaventions
Met sterke merken als Gaspedaal, AutoTrack en Autowereld zijn wij dé partner voor bedrijven binnen de Nederlandse automotive markt en bereiken we maandelijk 6 miljoen bezoekers. De sites zijn complementair aan elkaar en bedienen grotendeels verschillende typen consumenten en zakelijke klanten. Waar Gaspedaal het beschikbare auto-aanbod in Nederland vertoont, biedt AutoTrack extra checks, informatie en zekerheden rondom de aangeboden auto’s en is Autowereld het freemium alternatief voor de zakelijke adverteerder.

Daarnaast biedt Automotive Mediaventions als joint venture van DPG Media en Telegraaf Media Groep een gecombineerd bereik van beide mediahuizen. Met o.a. AD, Telegraaf, Volkskrant en Q-music zijn de twee merken zichtbaar naar de Nederlandse autokoper, en profiteren de adverteerders van zowel een landelijk als regionaal bereik voor hun advertenties.

Wat van ons krijgt

 • Salaris, passend bij jouw ervaring en een interessant bonussysteem;
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;
 • 36-urige werkweek;
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • Kwartaal bonus: max 20%.

Jij bent de ideale kandidaat als je het volgende meeneemt

 • Hbo werk- en denkniveau en al wat ervaring met commercieel telefonisch klantcontact;
 • Je bent een doener en zeker niet verlegen. Want je pakt zonder moeite de telefoon op om een rondje te bellen en zorgt dat je altijd goed voorbereid bent;
 • Je hebt goede commerciële vaardigheden en kunt goed inhoudelijk verkopen/adviseren;
 • Je wilt altijd verbeteren en bent zelfstandig, want jij bent zelf verantwoordelijk voor het behalen van je eigen target.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct via de onderstaande button.
Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Valery beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar valery.joosten@dpgmedia.nl.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Trefwoorden:

,