Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 12.97 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: EINDHOVEN
Postcode: 5627BS

Bekijk meer gegevens

Kun je goed het overzicht bewaken en hou je van afwisseling? Heb je ervaring in de logistiek en wil een volgende stap? Dan is de functie van administratief medewerker expeditie de baan voor jou! Bij Spotta in Eindhoven zoeken we iemand voor 32 uur per week in dagdienst. Maar de dagen zijn in te vullen in overleg!

wat bieden wij jou

  • Vanaf€ 12,97 bruto per uur
  • Tijdelijke baan met kans op een vaste baan
  • Parttime baan (32 uur) tussen 06.00 – 18.00 uur
  • Reiskostenvergoeding
  • Werken in een leuk team
  • Afwisselende baan met leuke uitdagingen

wie ben jij

Je hebt al logistieke ervaring opgedaan. Als administratief medewerker expeditie ken je ook de veiligheidsvoorschriften. Je kunt overzicht bewaken en ook bij drukte hou je je hoofd koel. Tijdens drukke periode of vakantie van collega’s ben jij flexibel. Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je hebt een geldig heftruckcertificaat
  • Je wilt 32 uur per week aan de slag (dagen in overleg)

wat ga je doen

Als administratief medewerker expeditie houd jij de inslagzone vrij voor binnenkomende vracht. Jij bevordert de doorstroming van vracht naar locaties volgens de voorschriften. Zo zorg je ervoor dat de veiligheid en toegankelijkheid van het magazijn gewaarborgd zijn.

Jouw rol als administratief medewerker expeditie is erg divers. Je bent verantwoordelijk voor het controleren en labelen van binnenkomende partijen. Je signaleert en meldt afwijkingen en zorgt voor een efficiënte locatie toewijzing. Je verricht ook algemene werkzaamheden zoals het magazijn schoonhouden. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor vragen die komen vanuit de productie. Kortom een uitdagende functie!

waar ga je werken

Je komt te werken bij Spotta, een bedrijf dat alle folderpakketten levert in Nederland. De folders worden hier aangeleverd en worden vervolgens machinaal ingepakt tot een volledig pakket met verschillende folders. Die komen vervolgens bij jou in de brievenbus terecht.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature als administratief medewerker expeditie? Solliciteer dan snel! Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op, dit kan via
Telefoon: 077-3552711
Whatsapp: 06-51673947

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.