Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2750 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN
Postcode: 2405CG

Bekijk meer gegevens

Ben jij op zoek naar een dynamische rol als administratief talent, waarbij je je skills kunt inzetten voor orderverwerking, facturatie en klantenservice? En heb je misschien al ervaring met Microsoft Office en/of moderne tools zoals Exact, Visma of SAP? Dat is dan mooi meegenomen!
In Alphen aan den Rijn en de directe omgeving hebben wij leuke, uitdagende administratieve vacatures open staan voor jou. We begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, dus we gaan graag met jou persoonlijk in gesprek om de ideale baan te vinden.

wat bieden wij jou

  • Goed salaris o.b.v. kennis&ervaring
  • Tijdelijk of vast
  • 32 tot 40 uur per week
  • Werken in en om Alphen a/d Rijn
  • Een bedrijf dat past bij jouw wensen

wie ben jij

Je hebt al enige ervaring in een functie als administratief medewerker, data entry medewerker of een soortgelijke administratieve functie. Jij bent als administratief medewerker zeer nauwkeurig en behoud graag het overzicht. Daarnaast kan je goed overweg met het MS officepakket en heb je wellicht ervaring met een ERP/CRM systeem.

  • Je bent woonachtig in (of in de directe omgeving van) Alphen a/d Rijn.

wat ga je doen

Als administratief medewerker kun je ingezet worden bij verschillende opdrachtgevers. Dit kan een tijdelijke opdracht zijn, maar ook een baan voor langere termijn. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals hieronder beschreven:

  • Orderverwerking: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van orders, waarbij je ervoor zorgt dat alle informatie correct en tijdig wordt ingevoerd in het systeem.
  • Facturatie: Je houdt je bezig met facturatieprocessen, waarbij je ervoor zorgt dat facturen nauwkeurig worden opgesteld en verzonden.
  • Administratieve Ondersteuning: Je biedt algemene administratieve ondersteuning aan het team, zoals het bijhouden van documentatie en archiveren van gegevens.

waar ga je werken

We werken in Alphen aan den Rijn en de directe omgeving. We bespreken graag de actuele vacatures met je, zodat we een bedrijf vinden dat passend is bij jouw wensen. Solliciteer vooral, dan kijken we samen naar jouw volgende uitdaging!

sollicitatie

Wees er snel bij en solliciteer direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.