Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 14.11 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: Kampen
Postcode: 8263AE

Bekijk meer gegevens

Heb jij oog voor detail? Ben jij analytisch sterk? Voor Van dijk in Kampen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Het gaat om een tijdelijke functie van eind mei 4 weken of eind september 4 weken.

wat bieden wij jou

 • € 14,11 per uur
 • Kampen10 min fietsen vanaf het station
 • een tijdelijke baan van juni t/m september
 • 32-40 uur
 • opdrachtgever binnen het onderwijs
 • reiskostenvergoeding€ 0,19 per km

wie ben jij

Als administratief medewerker heb jij oog voor detail. Je bent communicatief sterk. Je kunt jouw bevindingen vertalen en op een makkelijke manier verwoorden richting collega’s. Je bent vriendelijk en kunt op een duidelijke manier samenwerken met collega’s. Je kunt goed Nederlands spreken en schrijven.

wat ga je doen

Op de afdeling supply chain ben jij als administratief medewerker verantwoordelijk voor verschillende taken. Je voornaamste taak is het koppelen van facturen aan ontvangsten. Je signaleert opvallendheden en afwijkingen in het logistieke en facturatieproces. Deze koppel je intern terug.

 • je koppelt facturen aan ontvangsten in het systeem
 • je zoekt problemen die betrekking hebben op de facturen en ontvangsten uit
 • je biedt ondersteuning aan de afdeling supply chain

waar ga je werken

VanDijk je kent ze vast nog wel. De kans is groot dat zij er voor hebben gezorgd dat je je schoolboeken kreeg. Ontzorgen van het onderwijs en een leven lang leren leuker en beter maken zitten diep in het DNA Van Dijk. Ruim 80 jaar zijn zij de grootste educatieve dienstverlener in Nederland. Elk jaar leveren ze meer dan 12 miljoen studieboeken, 4 miljoen digitale licenties en verschillende studiematerialen aan leerlingen en studenten van het vo, mbo, hbo, wo.

Jij komt als administratief medewerker te werken op de afdeling Supply Chain. De afdeling Digital Operations is een klein team binnen VanDijk. Deze afdeling draagt zorg voor het leveren van digitaal lesmateriaal. En biedt daarnaast ondersteuning aan docenten, ouders, studenten bij het gebruik van digitaal lesmateriaal. Dit doen zij voor het Voortgezet Onderwijs, MBO, HBO en Universiteiten in heel Nederland.

 • gezellig bedrijf in Kampen
 • onderlinge sfeer tussen de collega’s is gezellig en warm

sollicitatie

Ben jij de administratief medewerker die wij zoeken? Reageer dan direct en dan nemen wij telefonisch contact met je op. Heb je vragen? Neem contact op via 038-4989898. Het eerste gesprek vind plaats bij Randstad. Wij stellen je voor waarna je wordt uitgenodigd bij Van Dijk. Wie weet, tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: