Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2693.69 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: UTRECHT
Postcode: 3561GG

Bekijk meer gegevens

Wil je jouw administratieve en juridische vaardigheden inzetten voor anderen en tegelijkertijd een aantrekkelijk salaris verdienen? De Bezwaar- en Adviescommissie is op zoek naar een administratief juridisch medewerker. Met deze functie kun je tot€ 2693,69 per maand verdienen voor een werkweek van 36 uur. Ben jij klaar om het team in juli te komen versterken? Lees snel verder voor meer informatie.

wat bieden wij jou

  • Salaris van tot ongeveer€ 2693,69 voor 36 uur
  • Reiskosten 100% vergoed met het openbaar vervoer
  • Contract tot jaar-einde, verlengingsmogelijkheid.
  • Werken voor de maatschappij
  • 32 tot 36 uur mogelijk
  • 8,3% eindejaarsuitkering

wie ben jij

Als administratief medewerker is het belangrijk dat je bestuurlijk sensitief, gedreven en enthousiast bent. Je fungeert als een voorbeeld voor anderen. Daarnaast beschik je over empathie en heb je oog voor diverse belangen. Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt goed het overzicht bewaren, terwijl je moeiteloos schakelt tussen verschillende aspecten. Zowel zelfstandig werken als samenwerken gaan je uitstekend af, en je weet een goede balans te vinden. Bovendien ben je stressbestendig, werk je planmatig en ben je gericht op het behalen van resultaten.

  • mbo 4 werk- en denk niveau, bij voorkeur op juridisch gebied;
  • je hebt ervaring binnen publieke domein.

wat ga je doen

Je begint in de administratie om ervaring op te doen met het registreren van bezwaarschriften. Ook om kennis op te doen van de systemen. Je ondersteunt juridisch bij de voorbereiding van conceptadviezen en zorgt voor de kwaliteit en voortgang van de juridische ondersteuning.

Je voert de meeste taken zelfstandig uit, maar je kunt altijd overleggen met een senior medewerker. Je houdt rekening met verschillende belangen en prioriteiten en zoek tijdig contact met de juiste personen. Bij de juridische behandeling van conceptadviezen werk je onder begeleiding van een andere functionaris. Anders voer je deze werkzaamheden samen met hen uit.

waar ga je werken

De Bezwaarschriftenadviescommissie Kinderopvangtoeslag speelt een adviserende rol voor de UHT bij de afhandeling van bezwaarschriften. De UHT is een dynamische organisatie bestaande uit verschillende onderdelen, die allemaal hetzelfde doel nastreven. Dit doel is om de gedupeerde ouders te compenseren. De Bezwaarschriftenadviescommissie functioneert onafhankelijk en adviseert UHT.

sollicitatie

Ik zal zeggen: twijfel niet langer. Solliciteer snel en begin per 16 oktober bij UHT

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,