Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2557 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: UTRECHT
Postcode: 3561GG

Bekijk meer gegevens

Krijg jij er energie van om je in te zetten voor een maatschappelijk doel? Wil jij graag een administratieve functie met veel afwisseling? Dan ben je bij ons aan het goede adres! De Herstelorganisatie Kinderopvangtoeslag is op zoek naar administratief medewerkers in Utrecht. Er wordt nog gewerkt aan het herstel van de gedupeerden. En jij… Jij mag daar een deel van uit maken! Je krijgt een salaris van€ 2550,- o.b.v. 36 uur. Daarbij kun je ook aanspraak maken op een reiskostenvergoeding van 100%. Dus… waar wacht je nog op?!

wat bieden wij jou

 • salaris van€ 2550 o.b.v. 36 uur
 • lekkere eindejaarsuitkering
 • werken voor een topwerkgever
 • gratis trainingen via GoodHabitz
 • opdracht tot 15 oktober 2024, kans op verlenging
 • mogelijkheden vanaf 32 uur

wie ben jij

Als administratief medewerker is het belangrijk dat je overzichtelijk en netjes kan werken. Wel zo handig, want fouten in je berekening zijn hier niet erg handig! Geen stress, je zal eerst heel goed ingewerkt worden. Je zal een inwerk-opleiding van enkele weken volgen. Deze vindt plaats in Almelo.

Op een werkdag hou jij je actief bezig met dossiervorming, berekenen en beschikken. Het hebben van cijfermatig inzicht is belangrijk. Hou jij van afwisseling in het werk? Dan is het UHT op zoek naar jou!

Verder beschik jij over de volgende vaardigheden:

 • mbo werk- en denkniveau;
 • goede kennis van MS Office (Excel);
 • je kunt verbanden leggen

wat ga je doen

Als administratief medewerker bij het UHT ondersteun jij de persoonlijke zaakbehandelaar. ‘s Ochtends is er een dagstart en dan bespreek je samen met collega’s wat voor werk er ligt. Hierna ga jij als administratief medewerker dossiers beoordelen en opstellen.

Naast deze taken werk je als administratief medewerker veel met Excel en de verschillende systemen van de Belastingdienst. Dossiers die er liggen interpreteer jij foutloos en je maakt foutloze berekeningen. Je krijgt hier natuurlijk wel de juiste tools voor.

Nadat jij de berekeningen hebt gemaakt stel je een beschikking op. Hierin beschrijf jij de uitspraak van wat er precies is gebeurd. Je schakelt dan met de persoonlijk dossierbehandelaar en koppelt de uitslagen terug. De dossierbehandelaar koppelt dit vervolgens weer terug aan de gedupeerde ouder(s).

 • dossiers beoordelen en opstellen;
 • berekeningen maken en beschikkingen opstellen;
 • communiceren met de persoonlijk zaakbehandelaar.

waar ga je werken

Je komt te werken bij het UHT, dat staat voor Herstelorganisatie Kinderopvangtoeslag. Je krijgt vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bij de organisatie. Je bouwt ook een pensioen op. Het is een leuk team en energiek team.

Er is veel fout gegaan bij het uitbetalen van de kinderopvangtoeslag. Voor het herstel van de toeslagenaffaire is een crisisorganisatie opgezet. Als administratief medewerker zul jij dus ook een actief steentje bijdragen.

Jij zult werken in Utrecht. Daar tegenover staat een reiskostenvergoeding van 100% als je gebruik maakt van het openbaar vervoer. Je kunt helaas niet parkeren bij het kantoor. De kosten die je maakt zijn voor eigen rekening.

sollicitatie

Klik op de solliciteerknop en wie weet heb je per 15 oktober een nieuwe baan!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: