Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2300 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam
Postcode: 3072AP

Bekijk meer gegevens

Wij zijn opzoek naar administratief medewerkers incasso voor een super tof bedrijf in Rotterdam. Je kan deze functie voor 24 tot 40 uur per week bekleden en zo heb je dus de mogelijkheid om het te combineren met school of een andere baan! Lees snel verder wat jij mee moet brengen om in aanmerking te komen.

wat bieden wij jou

 • Tijdelijk met uitzicht op vast!
 • Gevestigd in Rotterdam
 • Mogelijkheid om 24 tot 40 uur te werken per week
 • Super leuke opdrachtgever

wie ben jij

De perfecte kandidaat voor deze vacature is ambitieus en heeft een sterke drive om zich verder te ontwikkelen. Ervaring als Incassomedewerker of debiteurenbeheerder is zeer gewenst maar zeker niet verplicht, maar ook ervaring in een rol met frequent klantcontact kan relevant zijn!

Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken, en je past je gemakkelijk aan in veranderende omstandigheden. Je denkt proactief mee over nieuwe initiatieven en je kunt constructieve feedback geven en ontvangen.

Als communicatief sterk persoon, zowel telefonisch als schriftelijk, weet je empathisch te zijn en klantvriendelijk te blijven, zelfs in situaties van weerstand. Je bent in staat om oplossingsgericht te denken. Bovendien ben je bedreven in het overtuigen van debiteuren om tot betaling over te gaan of een betalingsregeling te treffen, en streef je altijd naar het beste resultaat.

 • HBO- of MBO+-niveau;
 • Affiniteit met diverse computersystemen;
 • In staat om snel te schakelen tussen verschillende persoonlijkheden;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Ervaring in telefonische incasso, klantenservice of andere financiĆ«le dienstverlening, en ervaring met het verwerken van gegevens in computersystemen is een pre, maar geen vereiste.

wat ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het innen van particuliere vorderingen (B2C) en zakelijke vorderingen (B2B). Dit gebeurt hoofdzakelijk via telefonisch contact (in- en outbound) en e-mail. Je communiceert op een vriendelijke en sociale manier, waarbij je flexibel inspeelt op de situatie binnen de vastgestelde mogelijkheden, met als doel het maken van een betalingsafspraak of betalingsregeling die maatschappelijk verantwoord is. De gemaakte afspraken en verdere voortgang worden vastgelegd in het betreffende dossier.

De huidige markt waarin ons bedrijf zich bevindt, vereist voortdurende aandacht voor de omgeving en anticipatie daarop, evenals aanpassing van onze werkprocessen. Daarnaast streven we constant naar verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening. We hebben ook een passie en gedrevenheid om voorop te lopen en te innoveren. Daarom investeren we in het uitbreiden en versterken van onze specialisten binnen de organisatie.

 • Telefonisch contact opnemen met particuliere en zakelijke (B2C/B2B) debiteuren om betalingsafspraken te maken. Dit omvat inkomende en uitgaande telefoongesprekken.
 • Vastleggen van de gemaakte betalingsafspraken in het debiteurendossier.
 • Verwerken van inkomende post en e-mails.
 • Communiceren met opdrachtgevers over de status van hun dossiers.
 • Indien nodig de verhaalbaarheid beoordelen en advies geven aan opdrachtgevers.
 • Voor sommige opdrachtgevers hebben we beperkte toegang tot hun systemen, voornamelijk voor raadplegingsdoeleinden, zoals het controleren van betalingen, mutaties of eerdere contacten van debiteuren met opdrachtgevers.

waar ga je werken

Sinds 1991 werken we aan slimme oplossingen voor creditmanagement en we weten dat onze branche voortdurend in beweging is. Om voorop te blijven lopen, moeten we voortdurend met innovatieve oplossingen komen en onze klanten verrassen. Bijvoorbeeld door op verschillende momenten en via verschillende kanalen contact te leggen met klanten die niet betalen. Bij ons bedrijf hebben we uitgebreide kennis van effectief en slim debiteurenbeheer, succesvol incasseren en digitalisering van facturatieprocessen.

Zonder klanten zou ons bedrijf niet bestaan, daarom vinden we het belangrijk dat onze medewerkers klantgericht zijn. We geven onze medewerkers veel ruimte om mee te denken en moedigen een positief-kritische houding aan. We luisteren goed naar onze opdrachtgevers en zoeken passende oplossingen. De ondernemende houding en vindingrijkheid binnen ons bedrijf zorgen ervoor dat we steeds nieuwe manieren vinden om het nog beter te doen.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.