Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Trixxo
Locatie: Korte Akkeren
Adres: Gouda, Zuid Holland, 2802 RC
Postcode: 2802RC

Ben jij een kei in administratie, hou je van een diverse functie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op! Voor onze opdrachtgever in Gouda zijn we op zoek naar een Administratief medewerker. Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!

Over de functie

De administratief medewerker logistiek houdt zich bezig met diverse administratieve taken op de afdeling expeditie ter ondersteuning van de chef Logistiek die voornamelijk op de vloer actief is. Als administratief medewerker ben je aanspreekpunt voor de interne stakeholders omtrent logistieke vraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een optimale ritplanning voor klantleveringen; bijhouden stamdata van de ritplanning en roosterplanning schoonmaak- en onderhoud vrachtwagens. Daarnaast verwerk je retouren van de klant, houdt je je bezig met urenregistratie van chauffeurs en logistieke medewerkers en overige administratieve werkzaamheden. Kortom, een uitdagende functie met diversiteit in taken en geen dag is hetzelfde!

Wat wij bieden

– Marktconform salaris afhankelijk van het ervaringsniveau.

– Reiskostenvergoeding

– Uitzicht op vast contract bij goed functioneren

– Fulltime

– Zelfstandig werken in teamverband

Wat wij vragen

– Je hebt MBO 3/4 werk- en denkniveau (voorkeur richting logistiek)

– Je hebt minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring in logistieke omgeving; Ervaring in een handels-/productieonderneming is een pré.

– Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

– Je bent 40u per week beschikbaar

  • Je hebt ervaring met software- en/of warehouse systemen (o.a. MS Office)
  • Je bent zelfstandig en tegelijkertijd een teamplayer.
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid, bent ondernemend (pro-actief), accuraat en positief kritisch

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een familiebedrijf waar vlees verwerkt wordt tot vleeswaren. Daarnaast produceren ze ook vegan broodbeleg. Producten worden naar diverse klanten geleverd, van retailers tot grossiers.

Trefwoorden:

,