Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4052 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: EMMELOORD
Postcode: 8302BW

Bekijk meer gegevens

Wij zijn op zoek naar een medewerker uitkeringsadministratie! Jij bent dé expert op het gebied van uitkeringsadministratie en de participatiewet. Je gaat werken in hartje Emmeloord voor 28 uur per week. Jouw werkdagen en werktijden worden in overleg bepaald. Lees snel verder om meer over de functie te weten te komen!

wat bieden wij jou

  • Pensioenopbouw via Randstad
  • Werken in hartje Emmeloord
  • Mogelijkheid tot verlenging van de opdracht
  • Werkdagen en werktijden in overleg te bepalen
  • Werken voor de overheid is nooit saai!
  • Je gaat werken in een team

wie ben jij

Heb jij ervaring binnen de sociale wet- en regelgevingén binnen de financiële administratie? Dan kom je in aanmerking voor deze functie. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een analytisch vermogen. Van Microsoft Office, zoals Excel en Word, heb je ook enige kennis. Verder ben je administratief sterk!

wat ga je doen

Als medewerker uitkeringsadministratie heb je een breed takenpakket. Zo behoort het berekenen en betaalbaar stellen van uitkeringen tot je werkzaamheden. Je voert herberekeningen uit en verwerk je voorschotten en wijzigingen. Ook zorg je voor een juiste afhandeling van vorderingen. Je treft bijvoorbeeld regelingen met instanties en onderhoud het contact. Daarnaast verwerk je de declaraties voor de WMO en Jeugdwet. Je hebt regelmatig contact met externe relaties zoals zorgleveranciers, hulpmiddelenleveranciers en bewindvoerders.

waar ga je werken

Voor de Gemeente Noordoostpolder werken is leuk omdat je gaat werken voor een gemeente die volop in ontwikkeling is. De Gemeente Noordoostpolder staat graag nog dichter bij de samenleving. Ze zoeken bewust verbinding met haar inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Ik probeer na ontvangst van je sollicitatie binnen 1 werkdag contact met je op te nemen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mij, Femke, bereiken op 06 17 57 59 15 of via emmeloord@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.