Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 18.91 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: BREDA
Postcode: 4811DH

Bekijk meer gegevens

Voor de start op 1 maart 2024 zoeken wij voor UWV Rotterdam kandidaten voor de functie Uitkeringsdeskundige WW. Ben jij leergierig, klantgericht, en een echte teamspeler? Lees dan snel verder!

NB: De opleiding van ongeveer een jaar zal plaatsvinden in Breda!

wat bieden wij jou

  • Een bruto-uurloon van€ 16,33-€ 18,91
  • Hybride werken
  • Grote kans op overname door UWV na 1 jaar
  • Interne betaalde opleiding van 12 maanden

wie ben jij

Jij bent iemand die leergierig is ingesteld. Je zal namelijk binnen 12 maanden klaargestoomd worden voor deze functie middels een interne training. Een mooie combinatie van zowel theorie als praktijk, waarin je alle kneepjes van het vak zal leren. Een positieve instelling, aanpassingsvermogen, en goede communicatieve vaardigheden zijn van belang. Je bent namelijk veel in contact met jouw collega’s binnen je team. Samen zorgen jullie ervoor dat al het werk af komt. Je bent iemand die goed overzicht kan bewaren, kan plannen en organiseren, en gestructureerd te werk gaat. Denk verder aan:

  • Je hebt een afgeronde mbo 4 opleiding
  • Je beschikt over cijfermatig inzicht. Dit heb je nodig voor het berekenen van de hoogte van de uitkering
  • Geen vakanties gepland tijdens de training

wat ga je doen

Als uitkeringsdeskundige WW beoordeel je zelfstandig ww-aanvragen. Jij bepaalt of de aanvraag van de klant voldoet aan de gestelde eisen. Zo niet, dan verzamel je de aanvullende gegevens. Verder houd je je bezig met de betalingen. Het is daarom van belang dat je cijfermatig inzicht hebt, zodat je eventuele fouten snel kunt herkennen.

  • Je bent veel telefonisch in contact met klanten. Het kan namelijk zijn dat je informatie mist die je bij hen gaat opvragen
  • Ook kan het zijn dat je naar de werkgever van de klant moet bellen voor extra informatie
  • Je werkt met veel verschillende systemen. Het is belangrijk dat je hierin overzicht bewaard, en goed kunt schakelen

waar ga je werken

Je komt te werken in een team van ongeveer 10 tot 15 collega’s. De meeste zul je leren kennen tijdens de start van jullie gezamenlijke opleiding. Natuurlijk zijn er ook ervaren collega’s aanwezig voor de begeleiding en hulpvragen!

UWV Rotterdam hanteert momenteel een “hybride werken” beleid. De werkdagen zullen in overleg met UWV worden afgestemd.

sollicitatie

Ben je enthousiast en kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Reageer dan nu met een cv en motivatiebrief. Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op. We gaan graag met je in gesprek.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.