Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3500 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: ROOSENDAAL
Postcode: 4707CR

Bekijk meer gegevens

Werken in een drukke, dynamische omgeving is voor jou geen enkel probleem. Jij weet je hoofd namelijk wel koel te houden! Jij vervult graag een ondersteunende rol binnen een afdeling die altijd in beweging is. Dit maakt dat jij de perfecte administratief medewerker bent voor deze internationale organisatie! Goed om te weten; je krijgt direct een contract vanuit deze opdrachtgever!

wat bieden wij jou

  • Salaris obv leeftijd en ervaring€2500-€3500
  • Werken in een informeel team
  • Direct een contract vanuit het bedrijf!
  • 32 – 38 uur per week
  • Essen (BE)

wie ben jij

Allereerst is het belangrijk dat je administratief goed onderlegd bent en in een hectische omgeving niet snel in paniek raakt. Wanneer je al eerder hebt gewerkt in een maritieme/offshore omgeving is dit een grote pré. Je hebt goede kennis van het MS Office pakket en je hebt naast kennis van de Nederlandse taal ook een goede beheersing van de Engelse taal (schriftelijk en gesproken). Als laatste ben je niet bang om snel zelfstandig aan de slag te gaan, verwacht in deze functie geen lang inwerktraject! De opdrachtgever is op zoek naar een stabiele medewerker, iemand die deze functie zeker 3 a 4 jaar kan uitvoeren.

wat ga je doen

Als administratief medewerker maak jij deel uit van de afdeling P&O-Crew. In grote lijnen ben jij verantwoordelijk voor alle administratie van deze afdeling. Je zorgt er voor dat het personeelsdossier continue op orde blijft met relevante informatie, zoals paspoorten en certificaten. Jij zorgt er voor dat alles op de correcte manier wordt opgeslagen. Ook ben je verantwoordelijk voor het nakijken en goedkeuren van de binnenkomende facturen. Daarnaast ben je tussendoor bezig met het beheren van de mailbox, het beantwoorden van vragen en heb je ook eens in de zoveel tijd telefoondienst. Kortom: een diverse functie waarin geen dag hetzelfde is en waarin je veel moet schakelen!

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is actief in de scheepsvaart, in Essen (net over de grens in Roosendaal) zit de afdeling personeelszaken. Vanuit hier worden opleidingen en trainingen georganiseerd, maar ook de bemanningswisseling en alles op het gebied van HR. In Essen werken 20 personen, waarvan het merendeel uit Nederland komt. Het is dan ook mogelijk om een Nederlandse aanstelling te krijgen. Je gaat werken in een team van 5 personen waar de sfeer te omschrijven is als gemoedelijk en zelfstandig.

sollicitatie

Herken jij jezelf in het profiel van administratief medewerker? Reageer dan direct met motivatie door te klikken op“solliciteer direct”. Heb je nog wat vragen? Neem dan contact op via 0165-587025 (optie 4 in het keuzemenu).

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.