Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: BMC
Locatie: Nederland
Adres: Rotterdam, South Holland
Postcode:

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 34 jaar levert BMC oplossingen voor vraagstukken binnen de complexe context van de publieke sector. Met een ondernemende mentaliteit en nuchtere aanpak gaan we steeds voor maximaal maatschappelijk resultaat, in ideeën én uitvoeringskracht. We zetten onze expertise en innovatiekracht in om elke dag beter te worden, voor elkaar en onze opdrachtgevers. Voor inwoners, cliënten en leerlingen. We zijn op zoek naar nieuwe, betrokken collega’s die willen meewerken aan een effectieve en betrouwbare overheid.

Functieomschrijving

Als grootste advies- en detacheringsorganisatie van Nederland binnen de non-profit sector zijn wij altijd op zoek naar expertise. Kennis is waar het bij BMC om draait. Gecombineerd met de juiste competenties dagen we onszelf uit om de maatschappij elke dag een beetje beter te maken. Zo dragen wij ons steentje bij.

Als onderwijskundig adviseur werk je aan boeiende opdrachten in het beroepsonderwijs. Afhankelijk van je expertise vervul je opdrachten in het middelbaar beroepsonderwijs en/of hoger beroepsonderwijs op een van onderstaande focuspunten.

 • Leiderschap & Strategie (strategische koerstrajecten, besturingsfilosofie, reorganisatie, bedrijfsvoering, leiderschap, netwerkorganisatie, governance, management, regionale samenwerking);
 • Portfoliobeheer & Arbeidsmarktdata (aanbod, aansluiting vo-mbo-hbo, aansluiting arbeidsmarkt, krimpvraagstukken en toekomstscenario’s);
 • Onderwijsontwikkeling (LLO, flexibiliseren, hybride leren & werken, doorlopende leerroutes vo-mbo-hbo).

Voorbeelden van opdrachten waar onze adviseurs aan de slag zijn: het begeleiden van de onderwijskundige vernieuwing van het beroepsonderwijs (denk aan curriculumontwerp bij vraagstukken rondom flexibiliseren, hybride maken van het onderwijs of nauwe aansluiting op de arbeidsmarkt), begeleiding van de implementatie van onderwijsinnovaties, het verbeteren van de kwaliteit van onderwijs, ondersteuning bij de ontwikkeling van kwaliteitszorg, het doorontwikkelen van bedrijfsvoering, professionalisering van onderwijsteams, interim management, programma- en projectmanagement, coaching en training.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, onze werkelijke opdrachtenportefeuille is vele malen breder. Jouw hoofdtaken in een notendop: (creatief) adviseren, coachen, begeleiden en/of leidinggeven. Intussen heb jij de zekerheid van een (vast) contract bij BMC, een ideale uitvalsbasis om jezelf te blijven prikkelen en jouw expertise te verdiepen.

Bij BMC wisselen we graag kennis en ervaringen met elkaar uit om zo elke dag beter te kunnen worden. Je kiest je eigen ontwikkelpad, we helpen je op weg én onderweg, zodat jij elke dag beter kunt bijdragen aan de publieke sector. Dit doen we door een breed pallet van ontwikkelmogelijkheden aan te bieden, BMC breed, maar ook domeinspecifiek (klassikale geaccrediteerde scholing en training, verschillende leerlijnen, themabijeenkomsten, intervisie, supervisie, e-learnings, podcasts, leaflets en onderzoeken).

Functie-eisen

Je hebt een opleiding op minimaal hbo-niveau bij voorkeur wo-niveau afgerond als onderwijskundige, bestuurskundige, een opleiding als docent met aanvullende managementopleidingen, of een opleiding in een pedagogische richting. Je beschikt in ieder geval over 3 tot 5 jaar binnen het mbo of hbo in verschillende functies, liefst leidinggevende of adviserende ervaring. Je hebt kennis van curriculumontwikkeling, onderwijsinnovatie, de inhoudelijke opbouw van het mbo en/of hbo, examinering en onderwijskwaliteit of je bent bekend met de financiële structuren en wijze van bedrijfsvoering in het beroepsonderwijs. Je vindt het geen probleem om te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Het uitstekende werkklimaat van ons expertisebureau vormt de basis. Je zult in dienst treden bij BMC en een contract krijgen voor 32 tot 40 uur. Daarnaast kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Vast contract / contract voor onbepaalde tijd;
 • Marktconform salaris;
 • De mogelijkheid om jezelf zowel professioneel als persoonlijk verder te ontwikkelen door gebruik van de trainingen/cursussen van het ontwikkelcentrum (4 uur per week, als onderdeel van je contract).
 • Individueel Keuzebudget (Maandelijkse opbouw van 8,76% van maandsalaris. Hierin is 8% vakantiegeld opgenomen.)
 • 36 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Leaseauto met tankpas of vervoersbudget;
 • Choose-your-own-phone regeling;
 • Laptop;
 • Vaste onkostenvergoeding;
 • Vaste thuiswerkvergoeding;
 • Budget om je thuiswerkplek in te richten;
 • Pensioenregeling;
 • Afwisseling in interessante opdrachten.

Daarnaast ben je altijd van harte welkom op onze domeinavonden, themabijeenkomsten en bij onze werkgroepen, waarbij kennisdeling en netwerken voorop staat. Je volgt een interessante workshop of training, dat doen we met zijn allen gezamenlijk onder het genot van een hapje en drankje.

Rubriek:

Trefwoorden:

,