Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3000 – 3500 EUR, 2500 – 3000 EUR euro
Werkgever: Synergie
Locatie: Zaandijk
Adres: Wormerveer, 1521AA
Postcode: 1521AA

Vanuit het kantoor in Wormerveer, waar de HR afdeling deels is gevestigd, ga jij deze nieuwe rol binnen het bedrijf uitvoeren. Jij krijgt daarbij de ruimte om deze functie naar eigen inzicht in te vullen.

Jij weet als geen ander hoe je nieuwe werknemers kunt aantrekken. Jij gaat actief op zoek naar kandidaten en weet de juiste match te maken. Dit doe jij door wervingscampagnes op te zetten en vacatureteksten te schrijven die je uitzet op verschillende media. Jij houdt rekening met jouw doelgroep door de kiezen voor de juiste recruitmentmiddelen. Daarnaast organiseer jij inloopdagen -en avonden en ben je aanwezig tijdens banenmarkten. Voorts heb jij contact met externe partijen, zoals uitzendbureaus, rijscholen en het UWV.

Dit betreft een functie voor 32 uur per week waarbij het de voorkeur heeft dat jij op woensdagen en vrijdagen beschikbaar bent. Je werkt vanuit Wormerveer, maar zal ongeveer één dag per week vanuit het hoofdkantoor in Ermelo werken.

 • Jij beschikt over HBO werk -en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding afgerond in de richting van HRM;
 • Jij hebt enkele jaren werkervaring in het vakgebied Recruitment;
 • Jij hebt rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Jij hebt bij voorkeur affiniteit met transport en logistiek;

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer
  G-schaal (€ 2529,93 – € 3600,88 bruto per maand op basis van 40 uur);
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • Contract voor bepaalde tijd met kans op vaste aanstelling;
 • Persoonlijk keuzebudget voor extra salaris, vrije dagen of scholing;
 • Bijdrage aan jouw sportschool abonnement;
 • Een dynamische werkomgeving in een mensgerichte en platte organisatie.

De opdrachtgever is een écht familiebedrijf. Dat zit ‘m in de sfeer, de mensgerichte cultuur en de platte organisatiestructuur. Iedere medewerker draagt vanuit zijn eigen kennis en kunde bij aan het eindresultaat voor de klant. Ze vinden het belangrijk dat hun medewerkers met plezier en gedrevenheid kunnen werken.

Met 485 moderne trekkende eenheden, efficiënte werkprocessen en goede arbeidsvoorwaarden gaan dagelijks velen chauffeurs de weg op. Ga jij aan de slag als chauffeur dan word je natuurlijk ingewerkt door een ervaren collega. Zodra jij er klaar voor bent, ga je zelfstandig aan de slag.

Wil jij werken bij een opdrachtgever, die net als Synergie Uitzendbureau, oog heeft voor jou als mens? Reageer dan nu en bespreek jouw mogelijkheden met de Synergie Intercedent!
Dit betreft een functie op basis van werving & selectie.