Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3000 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Limburg
Plaats: ROERMOND
Postcode: 6045GW

Bekijk meer gegevens

Geen dag is hetzelfde voor een Expeditie medewerker! Als Expeditiemedewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), het tijdig transporteren van de producten met de juiste documentatieén het correct bijhouden van de voorraadregistratie. In deze functie heb jij dus een belangrijke rol bij het bewaken van de hoge kwaliteitsnormen in het productieproces en zorg je ervoor dat de logistieke processen lopen als een trein.

wat bieden wij jou

 • 40 uur per week
 • €2.410 tot €3.000 bruto per maand
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen!
 • Kans op een vast contract
 • Reiskosten vanaf 10 km enkele reis
 • Roermond

wie ben jij

Deze halal slagerij is op zoek naar iemand met minimaal MBO werk- en denkniveau die zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren. Heb jij kennis van de voedingsindustrie, de diverse bedrijfsbeheersystemen en herken jij jezelf in dit profiel? Laten we dan snel kennis maken, want wie weet kun jij bij dit bedrijf verder bouwen aan jouw eigen toekomst!

 • Je bent een teamplayer
 • Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de technische en elektrische systemen goed functioneren.
 • Je hebt kennis van de voedingsindustrie en verschillende bedrijfssystemen zoals Word, Excel, Reflex en Supply Chain Management (SCM).
 • Je beheerst de Duitse en Engelse taal op B2-niveau (of bereid bent hiervoor een cursus te volgen) en op de hoogte bent van relevante technische vaktermen in deze talen.
 • Je bent stressbestendig en besluitvaardig, je kunt prioriteren en probleemoplossend  denken en handelen

wat ga je doen

Hoe ziet een dag als expeditiemedewerker eruit?
Je begint iedere dag met een lekkere kop koffie om je shift met goede energie te starten. Vervolgens zorg je onder andere voor het transport van grondstoffen en eindproducten tussen de verschillende vestigingen en afdelingen van het bedrijf. Uiteraard plan je deze route zorgvuldig. Als een leverancier grondstoffen aflevert, registreer, label en controleer je alle ontvangen grond- en hulpstoffen op kleur, hoeveel, etc. om deze vervolgens in het voorraadsysteem Reflex in te boeken.

Tussendoor houd je met je collega’s pauze in de gezamenlijke kantine en klets je bij over het weekend. Daarna focus je je weer op de overige werkzaamheden. Storingen en defecten komen geregeld voor. Je meldt dit direct aan de Technische Dienst en zorgt voor een passende oplossing. Ten slotte neem je binnenkomende pakketten aan enrij je incidenteel met onze pendelwagen om goederen te verplaatsen. Als de werkdag zijn einde nadert, check je of alles goed is verlopen en heb je nog even contact met de manager om de dag netjes af te sluiten.

waar ga je werken

Dit bedrijf levert hoogwaardige halal vleeswaren vanuit onze state-of-the-art productielocatie in Roermond. We leveren onze vleeswaren aan importeurs, distributeurs en groothandels in heel Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Azië.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,