Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Trixxo
Locatie: Oosterheem-Oost
Adres: Alphen aan de Rijn, Zuid Holland, 2731 BR
Postcode: 2731BR

Voor onze opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij opzoek naar een ervaren Allround medewerker Groen & Cultuurtechniek. Je komt te werken in een klein maar vooral gezellig familiebedrijf. Waar het hebben van groene vingers een zekere must is. Wij zoeken iemand die al ruime ervaring heeft binnen groen en cultuurtechniek. Binnen het bedrijf wordt jouw mening en ideeën gewaardeerd. Begin jij liever vandaag dan morgen? Lees dan vooral verder.

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij opzoek naar een ervaren Allround medewerker Groen & Cultuurtechniek.

Je komt te werken in een klein maar vooral gezellig familiebedrijf. Waar het hebben van groene vingers een zekere must is. Wij zoeken iemand die al ruime ervaring heeft binnen groen en cultuurtechniek. Binnen het bedrijf wordt jouw mening en ideeën gewaardeerd. Begin jij liever vandaag dan morgen? Lees dan vooral verder.
Jouw dagelijkse werkzaamheden, naast het poolen, zijn het verbeteren van de grond en bodem. Je zorgt voor het onderhouden en aanleggen van verhardingen en paden. Je plaatst inrichtingsonderdelen en recreatievoorzieningen, bomen en planten. Tevens voer je seizoensgebonden groenwerkzaamheden uit. Tenslotte is het ook belangrijk dat je gereedschappen en materieel kan besturen.
Voor meer informatie over deze vacature kan je bellen naar 010-7410209.

Het betreft een fulltime functie met een salaris conform CAO.

Wat wij bieden

Wat wij vragen

  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een gelijkwaardig beroep.
  • Je beschikt over een VCA-certificaat.
  • Je beschikt over een MBO-diploma.

Over het bedrijf

Trefwoorden:

,