Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 51 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: TILBURG
Postcode: 5014EG

Bekijk meer gegevens

Voel jij je als Hbo-verpleegkundige helemaal thuis in het werken in de ambulante GGZ? En heb jij ruimte in jouw agenda voor een nieuw project bij een Intensive Home Treatment team in Tilburg? Wij bieden jou graag een project aan in de GGZ! Als ZZP’er werk je een periode-opdracht vanaf drie maanden of meer met kans op verlenging. Projecten voor verpleegkundigen starten vanaf 24 uur in de week.

Is dit jouw nieuwe ZZP-project? Lees verder en wie weet werk je je volgende opdracht via Randstad Zorg Professionals!

wat bieden wij jou

  • Breed aanbod in de GGZ in Tilburg en Breda
  • Projecten vanaf 16 uur de week
  • Zet jouw kennis en kunde in op projectbasis
  • Apart tarief voor Mbo en Hbo
  • cliënten in (dreigende) crisis thuis behandelen
  • In Breda of Tilburg

wie ben jij

Cliënten met psychiatrische problemen in een (dreigende) crisis zoveel mogelijk in de thuissituatie behandelen en ondersteunen. Daar krijg jij energie van!

Jij bent een positief ingestelde Hbo-verpleegkundige met BIG-registratie. Je bent zelfstandige in de zorg (ZZP). Als zelfstandige werk je het liefst op projectbasis in de GGZ. Je kan 16 uur in de week of meer beschikbaar voor het IHT-team. Je hebt ambulante ervaring in de GGZ. Bijvoorbeeld in een FACT-team, IHT-team of vergelijkbaar team. En je hebt ervaring in de klinische GGZ. Je staat stevig in je schoenen en je weet goed wat de beste volgende stap is.

  • Je hebt minimaal een Hbo-verpleegkunde opleiding en ervaring in de ambulante GGZ
  • Je hebt een actieve BIG-registratie
  • Je bent 16 uur per week of meer beschikbaar voor vroege en late diensten

wat ga je doen

Als verpleegkundige werk je in een IHT-team in Tilburg. Je bied behandeling en ondersteuning aan mensen met psychiatrische problematiek die in crisis zitten of dreigen te komen. Het doel is om de cliënt zoveel mogelijk in de thuissituatie te helpen en opname te voorkomen. Je bied ook ondersteuning aan cliënten die vanuit de kliniek weer op zichzelf gaan wonen. En je onderhoud contact met cliënten die toch opgenomen zijn.

Je werkt voor minimaal 16 uur per week vast in een team en spreekt zelf je, vaak maandelijks, je rooster af. Een project duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden met kans op verlenging.

waar ga je werken

Je werkt bij een GGZ organisatie in de omgeving Breda en Tilburg. Een groeiende, betrokken organisatie die zich van A tot Z in de psychiatrie heeft gespecialiseerd. Van lichte tot ernstige psychiatrische aandoeningen en verslavingspsychiatrie. Deze organisatie heeft zich op alle gebieden gespecialiseerd.

Werken via Randstad Zorg Professionals betekent projectmatig werken bijéén of meer opdrachtgevers in jouw regio. Samen stemmen wij af wat jouw voorkeuren zijn en wat Randstad hierin mag aanbieden. Projecten starten vanaf 24 uur in de week en kunnen ook voor fulltime zijn. Vaak voor een periode van 3 maanden tot zes maanden. Met kans op verlenging.

sollicitatie

Wil jij meer weten over het werken als zelfstandige via Randstad Zorg Professionals? Solliciteer op deze vacature of e-mail je CV naar ons.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.