Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Result Laboratorium C.V.
Locatie: Zevenbergen
Adres: Zevenbergen
Postcode:

Ben jij de ervaren en gedreven Informatie Architect, die een substantiële bijdrage wil leveren aan de transitie en ontwikkeling van ICT binnen onze organisatie?
Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Informatie Architect
Zevenbergen, 32 tot 36 uur per week

Waar ga je werken?
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek, die we 24 uur per dag bieden. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2023 in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. Een WELL-certificering staat garant voor een gebouw dat een gezonde werkomgeving biedt. Het grootste deel van de werkzaamheden van de analyse zal dan daar plaatsvinden, maar we blijven gebonden aan ziekenhuizen (ASZ, Beatrix en Amphia) i.v.m. onze Rapid labs op deze locaties.
De ondersteunende – en stafdiensten werken sinds kort al in dit prachtige pand.

Er komt nieuwe geavanceerde Roche-apparatuur in Zevenbergen te staan. Hierdoor zal het nieuwe laboratorium gelden als een State of the Art en zal daarmee tot de top 5 van innovatieve labs binnen Europa gaan behoren. Wij zijn klaar voor de toekomst!

ICT is cruciaal in de ondersteuning en innovatie van de processen binnen Result Laboratorium. Als Informatie Architect ga je samen met het ICT-team en de ICT-manager invulling geven aan de ondersteuning en verdere informatisering en automatisering van de processen binnen Result Laboratorium. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op www.resultlaboratorium.nl/werken-bij/.

Wat ga je doen?
De werkzaamheden van de Informatie Architect vinden plaats in de context van de omvangrijke transitie die het laboratorium doormaakt de komende jaren. De taken zijn:

  1. Bijdragen aan de Informatie Architectuur. Je adviseert de organisatie vanuit jouw expertise over de te nemen architectuur beslissingen en de te gebruiken technologieën en begeleidt de organisatie in het implementeren van de Architectuur.
  2. Analyseren & adviseren van business behoeften. Je analyseert business behoeften en noden vanuit een ICT-architecturaal standpunt om business-behoeften adequaat te vertalen naar geschikte ICT-oplossingen. Je signaleert mogelijkheden voor procesverbeteringen en innovatie. Je Identificeert de standaard “building blocks” en andere standaarden die gebruikt dienen te worden voor de oplossing. Je bereidt beslissingen voor t.a.v. “buy” of “build” opties. Je stelt het ontwerp op ter besluitvorming (haalbaarheidsonderzoek).
  3. Opstellen scope en haalbaarheidsonderzoek business projecten en innovaties. Het analyseren van de fit tussen oplossing en requirements en voorbereiden advies ter besluitvorming: het onderzoeken van alternatieven, maken van impact analyses, doen van aanbevelingen en het beschrijven van de belangrijkste ontwerpbeslissingen.
  4. Meedenken aan het opstellen van ICT-werkpakketten.
  5. Vervullen van een bewakende rol binnen de Change Advisory Board. Je beoordeelt de inhoud van ingediende wijzigingen (RFC’s) en, bij goedkeuring, de kwaliteit van uitvoering van de RFC’s en levert een actieve bijdrage aan continu verbeterproces.

Binnen deze functie is sprake van een ontwikkelmodel. In het begin zal deze functie nog gepaard gaan met een aantal operationele functionele beheervraagstukken. In de loop van de tijd (ca. 12 maanden) zal de functie verder ontwikkeld worden tot bovenstaande kerntaken.