Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3030 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: VEGHEL
Postcode: 5462GH

Bekijk meer gegevens

Op zoek naar een stabiele baan in een snelgroeiend bedrijf? Bij Ahrend in Veghel maak je deel uit van een spannende wereld van refurbished topkwaliteit kantoormeubelen. Als assemblagemedewerker ben je een belangrijk onderdeel van het team. Je krijgt volop mogelijkheden om samen met Ahrend te groeien. En ja, bieden ze een goed salaris, kans op vast contract en werk je in dagdienst? Jazeker! Geïnteresseerd? Solliciteer vandaag nog!

wat bieden wij jou

  • Startsalaris tussen€ 2860 en € 3030 p.m.
  • Werk voor langere tijd met kans op contract
  • Top werktijden van 07.00 tot 16.00 uur
  • Pensioenregeling al vanaf de eerste dag!
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Reiskosten vergoeding al vanaf de eerste kilometer

wie ben jij

Heb jij ervaring in de montage of wil je dat heel graag leren? Hou je van sleutelen en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij de assemblage medewerker die we zoeken voor Ahrend!

  • Je bent op zoek naar een fulltime baan in dagdienst
  • Je spreekt Nederlands
  • Je hebt twee rechterhanden

wat ga je doen

Bij Ahrend werk je aan (kantoor) meubelen. Je start bij de inkomende goederen. Hier ga je vrachten lossen. Ook ga je goederen (bureaus) demonteren en afvoeren. Verder maak je de verpakking klaar van onderdelen voor opslag. Tenslotte test en repareer je stoelen en kasten. Al bij al een breed scala aan werkzaamheden. En gaat het eel goed dan kun je ook dienst doen als rechterhand van de teamcoördinator. Je doet een klein stukje administratie van binnenkomende goederen. En je bent het aanspreekpunt van enkele medewerkers

waar ga je werken

Ahrend is een bedrijf waar je veel kunt leren op het gebied montage en assemblage. Het is een multi culturele werkomgeving. Bij Ahrend zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Ze zoeken graag nieuwe krachten die graag onderdeel willen worden van een team van Ahrend.

sollicitatie

Heb je interesse om aan de slag te gaan als assemblage medewerker bij Ahrend? Solliciteer dan via onderstaande knop. Heb je nog vragen? Bel 040-2594210 of app 06-51673947

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.