Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: EMMELOORD
Postcode: 8304AX

Bekijk meer gegevens

Ben jij op zoek naar een nieuwe, technische uitdaging in een internationale, technische onderneming? Dan is dit jouw kans! Wij zijn namelijk naar medewerkers robotproductie. Is je interesse gewekt? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Bruto€2600-3000 p/m in dagdienst
  • ADV / Reiskosten / Pensioen
  • Intentie is een contract bij Boumatic
  • Vele doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
  • Een leuk team!

wie ben jij

Je bent bekend met gereedschappen en bent een goede sleutelaar. Je kunt zelfstandig werken en je bent nauwkeurig en representatief. Je bent gemotiveerd en een teamplayer!

  • een afgeronde MBO opleiding in een technische richting
  • affiniteit met de agrarische sector is mooi meegenomen

wat ga je doen

In de assemblagelijn werk je mee aan het opbouwen van onze melkrobots. Je kunt actief zijn op een of meerdere werkstations met verschillende technische disciplines zoals mechanica, hydrauliek, vacuüm, elektra etc. Dit maakt de functie uitdagend en veelzijdig!

waar ga je werken

BouMatic Robotics B.V. is onderdeel van de wereldwijd actieve BouMatic Groep. Zij ontwikkelen, produceren en verkopen melkrobots wereldwijd. Hoogwaardige techniek en gepassioneerde medewerkers vormen de kern voor succes en het leveren van constante topkwaliteit.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en we hopen jou snel te spreken.

Voldoe je nog niet helemaal aan de functie-eisen maar lijkt deze baan of werken in de techniek je wel helemaal het einde? Neem dan ook contact met ons op, via Randstad Techniek Vakopleidingen kun je diverse technische BBL-trajecten volgen met werkgarantie.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,