Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16.5 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: EMMELOORD
Postcode: 8304AX

Bekijk meer gegevens

Word jij ook zo enthousiast van assembleren, produceren, monteren… hoe je het ook wil noemen? Dan ben je aan het juiste adres! Voor onze relatie zijn wij op zoek naar gemotiveerde en leergierige kandidaten die 2 rechter handen hebben. Je bent fulltime beschikbaar in dagdiensten.

wat bieden wij jou

  • Reiskostenvergoeding en pensioenopbouw
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Goed bereikbaar in Emmeloord
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Fulltime werken in dagdiensten
  • Goede werksfeer in een gezellig team

wie ben jij

Je vindt het leuk om te sleutelen, met je handen bezig zijn. Je hebt technisch inzicht en bent erg leergierig. Het zou handig zijn als je al wat ervaring hebt met het werken in een technische omgeving. Ook vind je het leuk om zelfstandig bezig te zijn, maar ook om in een team te werken.

wat ga je doen

Je takenpakket bestaat uit het assembleren van melkrobots. Oftewel, het in elkaar zetten van onderdelen. Deze onderdelen samen worden een melkrobot. Het in elkaar zetten van de onderdelen doe je met handleidingen en tekeningen. Er bestaan enkele stations waarin deze onderdelen worden gebouwd. Je wordt ingewerkt in 1 van de stations. Wanneer je het station onder de knie hebt, leer je het volgende station. Zo blijft het werk lekker uitdagend. Samen met andere mensen in je team zorg je er voor dat de melkrobot compleet de productiehal verlaat. Op naar de volgende melkrobot!

waar ga je werken

Je gaat aan het werk bij een bedrijf in Emmeloord. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren van melkrobots. Onze relatie is marktleider op dit gebied en de robots gaan de hele wereld over! Hoe gaaf is dat?!

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Ik neem, na het ontvangen van jouw sollicitatie, binnen 1 werkdag contact met je op! Als je nog vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met mij, Femke, via 06 17 57 59 15.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,