Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 17 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Sint-Oedenrode
Postcode: 5492BP

Bekijk meer gegevens

Werk je graag met je handen? En zoek je een fulltime baan waar je in dagdienst kan werken? Dan heeft Ahrend in Sint-Oedenrode de perfecte baan voor jou! Ga aan de slag als assemblagemedewerker en verdien€ 17,00 per uur!

wat bieden wij jou

  • € 17,00 bruto per uur
  • 8 uur per dag tussen 06:00-17:00 uur
  • Lekker aan de slag met je handen!
  • Je geeft zelf aan wanneer je wilt werken
  • Leuke werkgever waar mogelijkheden zijn
  • Pensioenopbouw vanaf de eerste dag!

wie ben jij

Je bent handig en vind het leuk om afwisselend werk te doen. Je bent flexibel. Daarnaast ben je als assemblagemedewerker 4 tot 5 dagen beschikbaar. Ook spreek je goed Engels of Nederlands.

wat ga je doen

Je gaat op verschillende afdelingen werken als assemblagemedewerker. De ene keer op assemblage waar je kantoormeubelen (deels) in elkaar zet. De andere keer bij de afwerking waar je onderdelen ophangt voor de spuiters. Dit zijn maar twee van de vele opties.

waar ga je werken

Ahrend is de expert voor kantoorinrichting. Al meer dan honderd jaar ontwerpen, produceren en verkopen ze designmeubilair en stoffeer oplossingen. Ze bieden alle bijbehorende diensten aan. Daarnaast werken bij Ahrend veelzijdige mensen met uiteenlopende verantwoordelijkheden. Iedereen bij Ahrend is trots op hun werk en het merk waarvoor ze werken.

sollicitatie

Zie jij jezelf al werken als een assemblagemedewerker bij Ahrend? Solliciteer dan meteen door op de “solliciteer” knop te drukken. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op! Bel 040-2594210 of stuur een WhatsApp naar 06-51673947.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.