Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3240 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Arnhem
Postcode: 6824BC

Bekijk meer gegevens

Ben jij een gepassioneerde begeleider die het belangrijk vindt om mensen te helpen om het maximale geluk uit het leven te halen? Ben je ervaren in het bieden van de juiste zorg aan mensen met psychiatrische of ernstige psychosociale problemen? Zet jij je in om jouw cliënten te ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen?

Dan is deze vacature als begeleider in de GGZ echt iets voor jou! Deze functie biedt de mogelijkheid om in loondienst te werken bij deze organisatie in de GGZ. Bij een succesvolle sollicitatieprocedure ontvang je direct een contract en kun je aan de slag om het verschil te maken in het leven van anderen!

wat bieden wij jou

  • Salaris in FWG 40
  • Werken in de omgeving van Arnhem
  • Uitdagende functie in de GGZ
  • Ontvang cursussen zoals BHV en medicatie
  • Contract in loondienst bij de organisatie
  • Gezellig team van begeleiders

wie ben jij

Jij bent een begeleider die weet hoe het is om in de GGZ te werken. Je weet om te gaan met stressvolle situaties. Daarnaast ben je een aanpakker en weet hoe je structuur aan moet brengen in een groep. Hierbij werk je met een herstelgerichte aanpak. Je focust je samen met de cliënt op wat er wel kan, ondanks de psychische problematieken.

Verder heb jij:

  • een mbo-niveau 4 diploma in de zorg, zoals SPW of Maatschappelijke Zorg
  • stage- of werkervaring in de GGZ
  • een enthousiaste en behulpzame houding

wat ga je doen

Als begeleider help jij mensen met psychiatrische problemen op een beschermde woonvorm. Jouw doel is om samen met de cliënt te werken aan meer levensgeluk. Elke cliënt heeft andere doelen en jij motiveert ze om deze doelen te behalen. Je kunt hierbij denken aan het samen boodschappen doen, (vrijwilligers)werk zoeken of meer bewegen.
Je stimuleert cliënten om dat wat ze tijdens de behandeling leren mee te nemen in het dagelijks leven.

Hierbij gebruik je de methodiek Steunend Relationeel Handelen (SRH). Ben je daar nog niet bekend mee? Dat is geen enkel probleem. Als je in dienst treedt krijg je hier trainingen voor. Naast deze training worden er veel verschillende cursussen en andere trainingen aangeboden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een medicatiecursus en BHV.

waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een organisatie die ondersteuning biedt op allerlei gebieden. Van financiën tot aan dagbesteding en van huisvesting tot aan begeleiding bij verslaving. Als begeleider bied jij ondersteuning aan mensen die psychiatrische of psychosociale problemen hebben. Je werkt samen met collega’s in een zelfsturend team.

Bij deze organisatie zijn er diverse mogelijkheden. Er zijn verschillende groepen waar je kunt werken. Je kunt bijvoorbeeld werken met jeugd, (jong)volwassenen en ouderen. Samen met jou kijken wij graag naar de groep die het beste bij jou past.

Het salaris is conform CAO GGZ in FWG 40. Het bruto maandsalaris ligt tussen de 2100 en 3240 euro op basis van 36 uur. Dit hangt af van jouw ervaring.
Verder ontvang je reiskosten, eindejaarsuitkering, een telefoon en scholingsmogelijkheden.

Bij een succesvolle sollicitatieprocedure bieden wij jou graag een contract aan bij de opdrachtgever van een jaar. Daarna is verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.

sollicitatie

Wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct via de website.

Goed om te weten: het aanleveren van een DUO-uittreksel en het inwinnen van een referentie is onderdeel van de procedure.

#vastdienstverband

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: