Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 23.19 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: SPIJKENISSE
Postcode: 3202LJ

Bekijk meer gegevens

Altijd al eens willen weten hoe het is om inéén van de jeugdgevangenissen van Nederland te werken? Ben jij een stevige, daadkrachtige en laagdrempelige pedagogisch medewerker? Heb jij een groot hart voor jongeren en kan jij hen de begeleiding bieden wat zij nodig hebben?

Ga als pedagogisch medewerker bij de Hartelborgt in Spijkenisse aan de slag!

wat bieden wij jou

  • een bruto-uurloon tussen de€15,85-€23,29
  • kans op overname door DJI
  • DJI staat voor veiligheid en een fijne werksfeer
  • uren in overleg, maar bij voorkeur minimaal 24 uur
  • maak gebruik van ons gratis opleidingenaanbod
  • werken bijéén van de jeugdgevangenissen van NL

wie ben jij

Jij bent geïnteresseerd, betrokken en nieuwsgierig. Je kan goed aansluiten, luisteren, doorvragen en motiveren. Jij hoort de vraag achter de vraag. Daarnaast ben je betrokken mét de juiste professionele afstand. Daarnaast weet jij jouw eigen grenzen goed te bewaken.

Ook kan jij onderstaande eisen afvinken:

  • je hebt een opleiding op minimaal mbo-niveau 4 afgerond (bv: PBSD, MMZ, Social Work, SPH, MWD, SAW, etc.)
  • jij hebt relevante werkervaring in de jeugdzorg
  • het kunnen afgeven van een VOG is een must

wat ga je doen

Als pedagogisch medewerker bij de Hartelborgt werk jij samen met jouw collega’s op een afdeling. Deze afdeling bestaat uit 8 tot 10 jongeren in de leeftijd 12 tot 24 jaar. Deze jongeren zitten in de Hartelborgt omdat zij een justitiële maatregel opgelegd hebben gekregen. Samen met jouw collega’s creëer jij een veilig klimaat en voer de behandelplannen uit. Elke dag ga jij het gesprek aan met de jongeren. Dit doe jij bijvoorbeeld tijdens de dagelijkse activiteiten zoals: een spelletje spelen, te koken of te wandelen.

waar ga je werken

Achter het Hartelpark in Spijkenisse vind je de Rijks Justitiële Jeugdinrichting (RRJI) de Hartelborgt. De RJJI heeft als missie om jongeren in te sluiten en te begrenzen, maar daarnaast ook om hen te motiveren en te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Zij houden hierbij rekening met zowel hun leeftijd als de oorzaak van het delict. Daarnaast leveren zij eenbelangrijke bijdrage aan de veiligheid van de samenleving met als hoofddoel; terugval voorkomen en het mogelijk maken van een volwaardige deelname binnen de samenleving.

sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in het werken als pedagogisch medewerker in de jeugdgevangenis van Spijkenisse? Druk dan op de ‘solliciteren’. Upload je cv en een (korte) motivatie. Ik streef ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Let op! Het gaat om een functie in loondienst.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.