Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3240 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Wageningen
Postcode: 6707GX

Bekijk meer gegevens

Wil jij als begeleider aan de slag in de GGZ? Vind jij het een mooie uitdaging om jouw hulp aan te bieden aan mensen met een psychiatrische of psychosociale problemen?

Kom dan werken als begeleider in Wageningen. Help bewoners op een beschermde woonvorm met het bereiken van doelen en bezorg ze een mooie dag.

Je ontvangt direct een contact in loondienst bij deze opdrachtgever. Meer weten? Lees dan verder!

wat bieden wij jou

  • Salaris in FWG 40
  • Contract direct bij de opdrachtgever voor een jaar
  • Uitdagende functie in de GGZ
  • Scholing zoals BHV en medicatie
  • Functie van 24 – 36 uur per week
  • Reiskostenvergoeding en een smartphone

wie ben jij

Jij bent een begeleider met ervaring in de GGZ. Je bent vriendelijk, stressbestendig en weet hoe je anderen kunt motiveren. Je helpt namelijk de bewoners om dagelijkse doelen te behalen. Jij stimuleert ze om met deze doelen aan de slag te gaan.

Verder:

  • heb je een mbo niveau 4 diploma in de zorg, zoals SPW of Maatschappelijke Zorg
  • ervaring in de GGZ (minimaal 1 jaar)
  • ben je bereid om onregelmatige diensten te werken

wat ga je doen

Als begeleider biedt je specialistische begeleiding aan mensen met psychiatrische problemen. Denk hierbij aan een verslaving, persoonlijkheidsstoornis en ontwikkelstoornissen.

Structuur en regelmaat op de groepen zijn erg belangrijk. Je helpt cliënten om voor zichzelf en hun omgeving te zorgen en afspraken na te komen. Je stimuleert cliënten om dat wat ze tijdens de behandeling leren mee te nemen in het dagelijks leven.

Wij bespreken graag met jou hoeveel uur per week je wil werken. Er zijn mogelijkheden tussen de 24 en 36 uur per week.

waar ga je werken

Op deze locatie werk je, in de functie van begeleider, met volwassen cliënten met diverse problematiek, zoals verslaving, persoonlijkheidsstoornissen en ontwikkelingsstoornissen. Er zijn verschillende groepswoningen waarbij de cliënten hun eigen kamer hebben gezamenlijke ruimtes delen.

De diensttijden wisselen, maar liggen tussen 07:30 en 23:00 uur. Af en toe wordt er van je verwacht een slaapdienst te draaien. Je werkt doordeweeks en af en toe in de weekenden.

Het salaris en inschaling is conform CAO GGZ in FWG 40. Het bruto maandsalaris ligt tussen de 2100 en 3150 euro. Dit hangt af van jouw ervaring.

Bij een succesvolle sollicitatieprocedure bieden wij jou graag een contract, direct in dienst bij de opdrachtgever, aan van eerst 1 jaar. Daarna is verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.

Goed om te weten: het aanleveren van een DUO uittreksel en het inwinnen van een referentie is onderdeel van de procedure.

sollicitatie

Wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct via de website.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.