Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 51 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Bergen op Zoom
Postcode: 4611CD

Bekijk meer gegevens

Ben jij als begeleider klaar voor een uitdagende zomer vol betekenisvol werk? Kom jij werken op dit prachtige woon-zorgpark in Middelburg, Zeeland? Hier bieden we ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, waarbij moeilijk verstaanbaar gedrag voorkomt. De komende maanden staat er iets groots te gebeuren: de verhuizing van cliënten naar Goes en Vlissingen. Wil jij als zzp’er je expertise inzetten in de gehandicaptenzorg en mogelijk later deze opdracht voortzetten op een nieuwe locatie? Ontdek deze kans als begeleider, met mogelijkheden vanaf 24 uur per week, inclusief ADL-ondersteuning.

wat bieden wij jou

  • goed uurtarief + reiskosten
  • Een mooie opdracht vanaf 24 uur per week
  • facturatie wordt goed geregeld
  • waardevolle opdracht in de gehandicaptenzorg
  • werken in een groenrijke omgeving

wie ben jij

Jij bent een doorgewinterde professional in de gehandicaptenzorg. Je bent bekend met de dynamiek binnen groepen en bent in staat om adequaat te reageren op diverse situaties. Als begeleider beschik je over de nodige expertise om met escalaties om te gaan en weet je hoe te handelen bij fysieke agressie. Daarnaast ben je zorgzaam en ondersteun je jouw cliënten bij de ADL zoals wassen en aankleden. Samenwerken met collega’s gaat jou uitstekend af, en je zet je in om ervoor te zorgen dat cliënten een plezierige dag beleven.

Verder:

  • heb jij een mbo-niveau 4 of hbo-diploma in de zorg (m.u.v. SMD, SCW en PM JZ)
  • minimaal 5 jaar werkervaring in de gehandicaptenzorg
  • heb je ervaring met de doelgroep MVG

wat ga je doen

Als begeleider in de gehandicaptenzorg werk je met een specifieke focus op mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Je komt te werken op een groot zorgpark waar bewoners verschillende zorgvragen hebben. Het is belangrijk dat je deze groep kunt ondersteunen, vooral tijdens een verhuizing, waarbij extra zorg en begeleiding nodig is om de overgang soepel te laten verlopen.

waar ga je werken

Via Randstad Zorg Professionals word je als zzp’er ingezet bij een zorgorganisatie in Zeeland. Deze organisatie helpt mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Bij Randstad zijn we er voor alle zorgprofessionals. Samen vinden we een baan die bij jou past, zodat jij kan werken op de momenten die jou uitkomen en op de plek waar jij kan blijven doorgroeien. Loopt deze opdracht af? Dan kijken wij graag met je mee naar jouw nieuwe uitdaging!

sollicitatie

Wil jij meer weten over deze opdracht als begeleider? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct via de website.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.