Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Yacht
Locatie: Maasdam
Adres: Maasdam
Postcode:

Werken in de Hoeksche Waard!

Werken voor de Hoeksche Waard betekent werken in een unieke streek, waarbij jij het verschil kan maken voor ruim 89.000 inwoners. Dat doe je samen met 700 collega’s die verschillend zijn in karakter, talenten en dromen. Maar met een gedeelde passie voor hun werk. Bij ons krijg je alle ruimte mee te werken aan een gemeentelijke organisatie met eigentijdse uitdagingen die het beste in jou naar boven halen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om volop kansen voor een persoonlijke en professionele ontwikkeling te bieden. Durf jij vanuit verschillende richtingen te kijken en wil je met jouw vakmanschap impact hebben op de ontwikkeling van de Hoeksche Waard? Kom dan werken bij gemeente Hoeksche Waard, want jij maakt het echt!

Waar kom je te werken?

Het team Beleid en Beheer Openbare Ruimte bestaat uit 45 enthousiaste en gedreven medewerkers waarvan 6 medewerkers het team Verkeer vormen en dagelijks met verkeerszakenbezig zijn. Verkeer is een onderwerp dat dicht bij de inwoners ligt en waarmee je in één klap populair bent of juist helemaal niet. Ook zullen veel inwoners zich bij je melden met vragen, klachten of suggesties dus reken op vele kritische meedenkers. Dat maakt je werk soms lastig, maar ook zeker dynamisch en waardevol omdat jij het verschil kunt maken voor de inwoners.

Het team Verkeer zorgt ervoor dat alle praktische verkeerszaken in de Hoeksche Waard op orde zijn, zoals parkeergelegenheid en verkeerveiligheid in de wijken. Ook mobiliteit en bereikbaarheid op een hoger niveau brengen, is een hot item in de Hoeksche Waard. Deze opgave vertaalt zich in vele kleine projecten en knelpunten die opgelost moeten worden. Dit doen wij samen met al onze collega’s, zowel vanuit de gemeente als Waterschap en Provincie. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan dan ook uit vele kleine inhoudelijke projecten en verkeersaanpassingen en het professioneel beantwoorden van verzoeken van inwoners en bedrijven. Je hebt hiervoor o.a. een eigen budget met bijbehorende verantwoordelijkheid en collega’s die je graag helpen. Ontwikkeling binnen deze functie is mogelijk, zeker als jij laat zien dat je de uitdaging aankan.

Wat ga je doen?

  • Samen met je team vertaal je verkeers- en mobiliteitszaken naar concrete projecten met als uitgangspunt ons programma om de Hoeksche Waard bereikbaar en leefbaar te maken én te houden.
  • Je stelt beleidsplannen en richtlijnen op met betrekking tot verkeerszaken;
  • Je denkt proactief mee en adviseert inhoudelijk over lopende zaken en ad hoc situaties;
  • Je coordineert meerdere projecten van inwonersverzoeken tot aanpassingen voor woningbouw;
  • Je bent een volwaardig gesprekspartner voor projectontwikkelaars, aannemers en overheden over verkeerszaken;
  • Je bent verantwoordelijk voor de financiën van team Verkeer.

Trefwoorden:

,