Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16.83 euro
Opleiding: Basisonderwijs
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Nijmegen
Postcode: 6544AE

Bekijk meer gegevens

Ben jij de bezorger die wij zoeken bij Thuisbezorgd? Vind je het leuk om je eigen stad beter te leren kennen? En spreekt werken op de fiets jou aan? Kom dan werken als bezorger bij Thuisbezorgd in Nijmegen! Je kan hier werken tussen de 6 en 40 uur per week, dit kan je zelf bepalen!

wat bieden wij jou

  • Salaris tussen de€13,27-€16,83 bruto per uur
  • Flexibel je eigen rooster plannen
  • Werken voor een groot en internationaal bedrijf
  • Leuk en gezellig team om in te werken
  • Toeslagen bovenop je salaris
  • Werken in de buitenlucht

wie ben jij

Om bij Thuisbezorgd te werken als bezorger zijn er weinig eisen. Het is belangrijk dat het werken in de buitenlucht en het fietsen je leuk lijkt. Verder vragen wij het volgende van jou als bezorger voor Thuisbezorgd in Nijmegen:

  • Je bent beschikbaar voor minimaal 2 avonden per week. Een avond tussen maandag en donderdag en een avond tussen vrijdag en zondag.
  • Je hebt een smartphone met internet en je beschikt over een powerbank
  • Je beschikt over een eigen fiets. Je krijgt een kilometervergoeding van€0,10 per kilomter voor een normale fiets. Voor een elektrische fiets is dit €0,19 per kilometer.

wat ga je doen

Bij Thuisbezorgd in Nijmegen ben je bezig met het bezorgen van maaltijden in de stad. Via een app op je telefoon zie je bij welk restaurant je de bestelling kan ophalen. Vervolgens zie je op de app ook weer waar de bestelling bezorgd mag worden. Naast het werken als bezorger leer je ook nog eens de stad Nijmegen kennen! Je bepaalt zelf hoeveel uur je wil werken aan de hand van je eigen beschikbaarheid.

waar ga je werken

Je komt te werken voor Thuisbezorgd in Nijmegen. Thuisbezorgd, ook wel bekend als Just Eat Takeaway, is wereldwijd actief. Er zijn wereldwijd 679.000 bedrijven aangesloten bij Thuisbezorgd. Hoe tof is het om hier deel van uit te maken?

Bij Thuisbezorgd verdien je als bezorger minimaal€13,27 bruto per uur vanaf 21 jaar. Door verschillende bonussen kan je salaris oplopen tot wel €16,83 bruto per uur! Zo krijg je een working hour bonus van €1,00 per uur als je 16 uur of meer werkt in een week. Zo zijn er nog meer bonussen waardoor je salaris kan oplopen!

sollicitatie

Is deze baan als bezorger bij Thuisbezorgd iets voor jou? Kan je niet wachten om aan de slag te gaan in Nijmegen? Solliciteer dan! Hopelijk mogen we je verwelkomen in het Thuisbezorgd team!

Heb je toch nog wat vragen? Geen probleem, neem contact op via onderstaande contactgegevens. Ook kan je een WhatsApp bericht sturen naar 06-57762736.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,