Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 14.83 euro
Opleiding: Basisonderwijs
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: GOUDA
Postcode: 2801AK

Bekijk meer gegevens

Maak jij graag mensen blij? Vind je het leuk om in de buitenlucht te werken? Pak jij graag de fiets en wil je graag Gouda leren kennen? Kom dan bij Thuisbezorgd werken als bezorger van maaltijden! Als bezorger van maaltijden bepaal je zelf hoeveel uur je werkt!

wat bieden wij jou

  • Mooie toeslagen op je salaris!
  • Werken in de buitenlucht!
  • Fijne werksfeer
  • Kilometervergoeding bij gebruik van je eigen fiets
  • Salaris tussen€13,27- €14,83 bruto per uur
  • Baan voor lange of korte termijn

wie ben jij

Voor het werken bij Thuisbezorgd in Gouda zijn er weinig eisen. Je gaat als bezorger van maaltijden wel op de fiets werken. Veel fietsen gedurende je dienst moet dus geen probleem voor je zijn! Ook is het belangrijk dat je Nederlands of Engels spreekt. Verder vragen wij het volgende van jou als bezorger:

  • Je bent 16 jaar of ouder
  • Je beschikt over een smartphone met internet en een powerbank
  • Je bent minimaal 2 diensten per week beschikbaar

wat ga je doen

Thuisbezorgd, ook wel bekend als Just Eat Takeaway, is een bedrijf dat maaltijden bezorgt. Jij gaat als bezorger van maaltijden zorgen dat de klanten hun bestelling ontvangen. Je komt te werken met een app waarin staat waar in Gouda je de bestelling moet ophalen. Hierna staat er ook waar in Gouda de bestelling afgeleverd moet worden.

Je kan als bezorger van maaltijden zelf je beschikbaarheid doorgeven. Op die manier bepaal je dus ook zelf hoeveel uur je per week werkt. Wel is het belangrijk dat je minimaal 2 avonddiensten in de week kan werken.

waar ga je werken

Je komt te werken voor Thuisbezorgd, dit bedrijf ken je misschien ook wel als Thuisbezorgd. Een werkgever met een relaxte sfeer waar je veel mensen en de stad Gouda kunt leren kennen. Als bezorger van maaltijden is het ook mogelijk om door te groeien! Je kan doorgroeien naar functies als driver captain of HUB-coördinator!

sollicitatie

Zie jij jezelf als in Gouda rond fietsen als bezorger van maaltijden? Kan je niet wachten om bij Thuisbezorgd aan de slag te gaan? Solliciteer dan! Toch nog wat vragen? Neem contact op via onderstaande contactgegevens. Ook mag je een WhatsApp-bericht sturen naar 06-57762736. Hopelijk mogen we je snel verwelkomen als bezorger van maaltijden bij Thuisbezorgd!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.