Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 13.27 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Heienoord
Postcode: 3274KM

Bekijk meer gegevens

Ben jij graag actief bezig dan is de functie van bijrijder misschien wat voor jou. Je gaat mee met de chauffeur en helpt hem met mee kijken en het legen van de afvalbakken bij verschillende bedrijven . Je begint de dag om 6 uur met een kopje koffie. Door deze start tijd moet je er wel op eigengelegen komen omdat het ov nog niet rijd. De ene dag ben je eerder klaar als de andere dit is afhankleijk van het aantal stops die je maakt.

wat bieden wij jou

  • Mogelijkheid tot het behalen van een C-rijbewijs
  • Werken met leuke collega’s
  • Wat zien van de omgeving

wie ben jij

Een harde werker die zijn afspraken na komt. De rest leer je tijdens de training en terwijl je werkt.

wat ga je doen

Als belader, ofwel vuilnisman- vrouw, ga je op pad met de chauffeur om afval op te halen. Het afval dat je verzamelt zit in containers of verpakt in zakken en is met name bedrijfsafval. Daarnaast de belangrijke taak aan joe om goed mee te kijken met de chauffeur. Gevaar zit teslotte in een klein hoekje. Je leert de omgeving beter kennen en ontmoet altijd wel mensen! Geen dag is hetzelfde of saai.

waar ga je werken

Jij gaat aan de slag voor PreZero in Heienoord, Rotterdam en/of Berkel. PreZero is een afvalverwerker met verschillende vestigingen in Nederland. Bij PreZero is het doel om uiteindlelijk 100% van al het afval te kunnen recyclen.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature van bijrijder? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.