Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3473 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Limburg
Plaats: Weert
Postcode: 6002ED

Bekijk meer gegevens

Ben jij klaar om deel uit te maken van een team dat zich dagelijks inzet om graafschade te voorkomen en zo een essentiële rol speelt in het veiligstellen van de energielevering voor onze klanten? Dan is de positie van Medewerker Preventie Graafschade Binnendienst bij Enexis in Weert precies wat je zoekt!

wat bieden wij jou

  • Enexis
  • Tijdelijk met uitzicht op vast
  • €0,23 km vergoeding
  • Vollop doorgroeimogelijkheden
  • Fulltime

wie ben jij

We zijn op zoek naar iemand met een heldere en overtuigende telefoonstem, aangezien deze rol veel telefonisch contact vereist. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over:

  • liefst een afgeronde MBO-3 opleiding
  • affiniteit met techniek
  • kunnen lezen van tekeningen is hier een pré

wat ga je doen

Als binnendienst medewerker Preventie Graafschade vertegenwoordig je Enexis met deskundigheid en professionaliteit, waarbij het doel is om schade aan Enexis-bedrijfsmiddelen te voorkomen en onveilige situaties te vermijden.

Je hoofdtaak omvat het voeren van telefoongesprekken, waarbij je samen met de grondroerder de geplande werkzaamheden en situatie beoordeelt aan de hand van het GIS (Geografisch Informatie Systeem). Je bent de spil in de afstemming tussen de grondroerder en de preventiemedewerker. Van elk gesprek wordt een beknopt verslag vastgelegd in onze IT-systemen, waarin duidelijk wordt vermeld welke afspraken zijn gemaakt om schades te voorkomen.

waar ga je werken

Enexis in de vorm van Preventie Graaf-Schade (PGS) is dagelijks aan de slag om storingen als gevolg van graafwerk te voorkomen zodat onze klanten geen overlast ervaren door een onderbreking in de levering van elektriciteit of gas.

PGS maakt onderdeel uit van de afdeling Technische Expertise (TE) binnen EBS (Expertise, Bedrijfsvoering&Stations).

PGS werkt in twee teams,één in het zuidelijk- en één in het noordelijk verzorgingsgebied van Enexis.

sollicitatie

Heb jij bovenstaande gelezen en denk jij; hé, ze hebben het hier over mij! Solliciteer dan direct.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,