Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16.04 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: Heerenveen
Postcode: 8447SB

Bekijk meer gegevens

Heb je ook zo’n zin in de vakantie en wil je graag wat extra geld verdienen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Bij Omrin in Oudehaske kan je deze zomer namelijk aan de slag. Zo kan je optimaal genieten van je vrije tijdén toch nog wat extra centjes verdienen.

wat bieden wij jou

 • € 16,04 bruto per uur
 • een leuke baan voor je cv
 • werken tussen 06:00 – 18:00
 • werken in een leuk team met een goede werksfeer
 • werken in de meivakantie en de zomervakantie
 • reiskostenvergoeding

wie ben jij

Herken je jezelf in de onderstaande punten? Solliciteer dan snel!

 • je bent in de meivakantie en in de zomervakantie beschikbaar
 • je bent beschikbaar tussen 06:00 -18:00
 • je bent minimaal 18 jaar
 • je bent woonachtig in de omgeving Heerenveen, of je hebt eigen vervoer
 • je bent fysiek in orde

wat ga je doen

Je komt te werken in ons bordes. Je ontvangt de chauffeurs die afval komen brengen en je leidt deze naar de juiste deur. Je staat via een portofoon in contact met de ploegleider van de fabriek en met de kraanmachinist. Deze communicatie is erg belangrijk om alles in goede banen te laten verlopen. Verder zorgt je ervoor dat het bordes netjes blijft en iedereen die op het bordes aanwezig is, de juiste PBM’s draagt.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 06:00 – 12:00 of van 12:00 – 18:00. Je bent beschikbaar om beide diensten te werken. Daarnaast is er soms een extra dienst op de zaterdag van 08:00 – 13:00.

We zullen je inwerken in de meivakantie (week 18) zodat je in de zomervakantie helemaal klaar bent om te gaan knallen! Dit is in week 30 t/m week 35. Het is fijn als je op dat moment zoveel mogelijk beschikbaar bent. Ben jeéén of twee weken niet beschikbaar in de zomer, is het bespreekbaar.

waar ga je werken

Omrin is een van de duurzaamste bedrijven van Nederland. In 2020 waren ze zelfs hét duurzaamste bedrijf van Nederland! Bij Omrin wordt afval gescheiden met behulp van geavanceerde installaties. Dit zijn de de Scheidings en Bewerkings Installatie (SBI – capaciteit 300.000 ton) en de Kunststof Sorteer Installatie (KSI – capaciteit 65.000 ton). Hiermee scheiden ze niet alleenal het afval, maar produceren ze ook nieuwe grondstoffen en energie. Het uiteindelijke doel is om niets meer weg te gooien en alles te hergebruiken. Elke dag wordt er gewerkt aan een duurzamere wereld. Hun slogan is niet voor niets. Waste no more!

sollicitatie

Ben je helemaal enthousiast geworden over deze vacature en ben je de geschikte kandidaat? Solliciteer dan snel! We nemen contact op en wie weet heb je binnenkort een nieuwe, leuke baan.
Heb je een vraag over deze vacature? Stel deze dan via talentcenter.noordoost@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,