Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 13.27 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam
Postcode: 3012NC

Bekijk meer gegevens

Wil jij werken in de Rotterdamse haven? Randstad Hospitality is op zoek naar cateringmedewerkers die klaar staan om de lekkerste lunches te bereiden op verschillende locaties. Bij ons bepaal je zelf wanneer en waar je werkt. Vul jij je beschikbaarheid in, wij maken een rooster. Voor deze vacature is het bezit van een auto een pré!

wat bieden wij jou

 • €13,27 p/u (+ reiskostenvergoeding)
 • Werken in de haven van Rotterdam
 • Flexibel werkrooster
 • Leuke collega’s en locaties
 • Doorgroeien in de catering
 • Randstad Hospitality

wie ben jij

Als cateringmedewerker in de bruisende haven van Rotterdam ben jij de smaakvolle schakel die zorg draagt voor de lekkerste lunches voor personeel en bezoekers, op de verschillende locaties waar jij werkzaam bent.

 • Gastvrijheid: Je hebt een vriendelijke en gastvrije houding, waardoor je collega’s en klanten zich welkom voelen in de havenkantine.
 • Snelheid en efficiëntie: Je bent in staat om op drukke momenten vlot en efficiënt te werken, zodat iedereen op tijd van een smakelijke maaltijd kan genieten.
 • Flexibiliteit: Je past je gemakkelijk aan verschillende eetvoorkeuren en diëten aan, waardoor je een gevarieerd menu kunt aanbieden.
 • Netheid: Je houdt de eetruimte schoon en georganiseerd, en zorgt voor een aangename eetomgeving.
 • Teamspeler: Je werkt goed samen met collega’s en hebt een positieve instelling om samen de catering in de haven tot een succes te maken.
 • Vervoer: Je hebt de beschikking over eigen vervoer om de verschillende locaties in de haven te kunnen bereiken.

wat ga je doen

Ontwikkel je tot een uitstekende cateringmedewerker in het bedrijfsrestaurant! Bereid heerlijke gerechten, houd het buffet keurig op orde en creëer een gezellige eetomgeving. Wees creatief met verschillende menu-opties en stem af op de wensen van de mensen. Lever vlotte en vriendelijke service tijdens het serveren, zodat iedereen met een glimlach van de lunch kan genieten. Handhaaf een schone en nette omgeving en werk nauw samen met collega’s om het bedrijfsrestaurant soepel te laten verlopen. Jouw rol is van onschatbare waarde om een positieve eetervaring te bieden aan alle medewerkers!

waar ga je werken

Als cateringmedewerker in de Botlek, het dynamische havengebied van Rotterdam, werk je op verschillende locaties die bruisen van bedrijvigheid. Je verplaatst je door dit industrieel en logistiek knooppunt, waar je de kans krijgt om je culinaire vaardigheden te laten schitteren. Of het nu gaat om bedrijven in de chemische sector, logistieke bedrijven of andere ondernemingen, je draagt bij aan de eetervaring van medewerkers op diverse werkplekken. Deze gevarieerde omgeving biedt niet alleen een unieke professionele ervaring, maar ook de mogelijkheid om bij te dragen aan de welzijnsbeleving van medewerkers in verschillende sectoren binnen de Botlek.

sollicitatie

Wil jij aan de slag in de catering? Reageer snel op deze vacature!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.