Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3400 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: SNEEK
Postcode: 8607AD

Bekijk meer gegevens

In de rol van Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst ben je werkzaam op de afdeling verkoop binnendienst van een toonaangevende internationale producent van hoogwaardige kunststof producten, staal- en railproducten. Hoewel het bedrijf Europees marktleider is, bedient het wereldwijd klanten. Dagelijks onderhoud je nauw contact met klanten en draag je verantwoordelijkheid voor het nauwkeurig aannemen en administratief verwerken van nieuwe verkooporders, het monitoren van levertijden en het verzorgen van facturatie. Intern werk je samen met collega’s van planning, inkoop en expeditie en schakel je regelmatig met accountmanagers in de buitendienst. Je maakt deel uit van een hecht team van 5 enthousiaste collega’s. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

 • Direct een dienstverband bij de werkgever
 • Een internationaal opererende onderneming
 • Een hecht team 5 enthousiaste collega’s
 • Ruimte voor vakgerichte cursussen of trainingen
 • Reiskosten, pensioen, bedrijfsfitness, fietsplan
 • Een onmisbare schakelfunctie in het verkoopproces

wie ben jij

Jij bent administratief sterk, werkt nauwkeurig en bent zeer klant- en servicegericht. Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten uit de hele wereld. Je bent communicatief sterk, kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en pikt nieuwe zaken snel op. Verder sta je stevig in je schoenen, je biedt weerstand zonder het respect voor de ander te verliezen, bent zelfredzaam en beschikt over een pro actieve en no-nonsense werkhouding. In deze baan houdt je veel ballen omhoog, maar dat is wat je leuk vindt.

 • je bent minimaal MBO geschoold (HBO werk- en denkniveau);
 • je hebt ervaring met internationaal klantcontact vanuit een soortgelijke functie;
 • heb je ervaring met exportdocumentatie, dan is dit een pluspunt;
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • je hebt kennis van MS Office en kunt bij voorkeur ook werken met een ERP-systeem;

wat ga je doen

Als Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst ben jij hét aanspreekpunt voor internationale klanten en een belangrijke ‘schakel’ tussen klanten en de interne organisatie. Jij hebt als Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst dagelijks veel contact met bestaande en nieuwe klanten in uiteenlopende markten. Als Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het correct aannemen en administratief verwerken van nieuwe verkooporders. Je behandelt alle binnengekomen verkooporders door controle van de (technische) gegevens, die je vervolgens verwerkt in het ERP systeem. Jij coördineert en begeleidt alle ordertrajecten, bewaakt de levertijden, regelt de facturatie en je handelt eventuele klachten correct af. Ook krijg je als Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst te maken met het voorbereiden en organiseren van exportzendingen wereldwijd. Intern heb je als Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst dan ook veel contacten met collega’s van planning, inkoop en expeditie. Ook schakel je regelmatig met de accountmanagers in de buitendienst. Kortom: een commercieel administratieve binnendienst functie vol afwisseling en uitdaging!

waar ga je werken

Bij jouw nieuwe werkgever worden vanuit gerecycled kunststof innovatieve kunststof producten geproduceerd en verkocht, die passen in een groene en duurzame leefomgeving. Denk hierbij aan kunststof spoorbielzen, palen, planken, damwanden, beschoeiingen, steigers, gevelpanelen, bruggen, straatmeubilair en vlonders. De productielocatie en het verkoopkantoor zijn gevestigd in Sneek. Het bedrijf is Europees marktleider en werkt vanuit een jarenlange traditie van creativiteit en innovatie. Altijd op zoek naar de juiste oplossing precies zoals de klant het wenst. Van eerste idee tot aan het eindproduct. Binnen het bedrijf heerst een informele en collegiale werksfeer.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Vragen ? Bel, mail of app met Gerrit Hogeveen via M. 06 – 12 43 55 83 of E. gerrit.hogeveen@nl.randstad.com #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales&Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: