Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3300 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Drenthe
Plaats: COEVORDEN
Postcode: 7741MD

Bekijk meer gegevens

Zoek je een boeiende functie met internationaal klantcontact en administratieve verantwoordelijkheden? Als Commercieel Administratief Medewerker ben jij in deze veelzijdige rol het centrale aanspreekpunt voor klanten, zowel in binnen- als buitenland. Dagelijks onderhoud je contacten met klanten met betrekking tot nieuwe verkooporders en leveringen. Je volgt mails en telefoontjes op van klanten en je zorgt voor de administratieve verwerking van alle verkooporders. In deze functie werk je nauw samen met collega’s van de afdelingen sales, productie en magazijn. Je wordt onderdeel van een team met drie enthousiaste collega’s, die je met open armen ontvangen. Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Een direct dienstverband bij de werkgever
  • Een uitdagende klant- en servicegerichte functie
  • Contacten met klanten in binnen- en buitenland
  • Een team met enthousiaste collega’s
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

wie ben jij

Jij beschikt over commerciële voelsprieten, bent communicatief vaardig en beschikt over een klant- en servicegerichte instelling. Je hebt een vlotte manier van handelen, bent administratief sterk en je schakelt snel tussen diverse werkzaamheden. Daarnaast ben je doortastend en voor problemen bedenk jij graag een oplossing.Zowel zelfstandig werken als in teamverband vind je leuk en je maakt snel contact met anderen, zowel met collega’s als klanten.

  • je hebt een MBO-diploma op zak;
  • je hebt ervaring in klantcontact en administratieve taken (dit mag ook vanuit een stageóf bijbaan zijn);
  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • je bent handig met geautomatiseerde systemen (kennis van Exact is mooi meegenomen).

wat ga je doen

Als Commercieel Administratief Medewerker ben jij hét aanspreekpunt voor klanten in binnen- en buitenland. Dagelijks heb je contacten met klanten over nieuwe verkooporders en leveringen. Als Commercieel Administratief Medewerker volg je mails en telefoontjes op van klanten en je zorgt voor de administratieve verwerking van alle verkooporders in hetgeautomatiseerde systeem. Hierbij controleer je de inkomende orders op prijs, levertijd, debiteurenpositie en kredietlimiet. Als Commercieel Administratief Medewerker voer je alle ordergegevens nauwkeurig in, zodat jouw collega’s van de afdeling productie met de betreffende order aan de slag kunnen gaan. Jij bewaakt de geplaatste orders, signaleert afwijkingen in leveringen en onderneemt actie richting de klant. Als Commercieel Administratief Medewerker schakel je voortdurend met jouw collega’s van de afdelingen sales, productie en magazijn. Als Commercieel Administratief Medewerker registreer jij ook klachten en je zorgt ervoor dat deze correct worden afgehandeld. Kortom, een klant- en servicegerichte functie met veel klantcontact en administratieve werkzaamheden.

waar ga je werken

Jouw nieuwer werkgever is een Nederlands productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van hijsmateriaal, sjormateriaal en valbeveiliging. Ze bedienen zowel binnenlandse als buitenlandse klanten en maken deel uit van een wereldwijde organisatie. In Coevorden zijn in totaal 38 medewerkers werkzaam, van de bandweverij tot aan kantoor en het magazijn. Veel klanten hebben specifieke wensen voor maatwerktoepassingen, waarvoor aangepaste oplossingen nodig zijn, zoals bijzondere lengtes, kleuren of designs, al dan niet bedrukt. Er zijn talloze mogelijkheden! Tegelijkertijd worden er ook materialen uit voorraad geleverd. Binnen het bedrijf heerst een collegiale, betrokken en informele werksfeer.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Vragen ? Bel, mail of app met Monique Oosterhof via M. 06 83 13 58 45 of E. monique.oosterhof@nl.randstad.com #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales&Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: