Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 15.5 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Drenthe
Plaats: Meppel
Postcode: 7942JD

Bekijk meer gegevens

Ben jij op zoek naar een boeiende parttime functie als Commercieel Administratief Medewerker? Dan zou deze baan wel eens perfect voor jou kunnen zijn! Je komt te werken bij een groothandel in Meppel, die diverse verpakkingen levert aan klanten in de bakkerij- en banketbakkerijbranche in Noord en Midden Nederland. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van inkooporders van verschillende leveranciers en nieuwe verkooporders van klanten, die zowel telefonisch als online binnenkomen. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het beantwoorden van klantvragen over verpakkingsmaterialen en heb je regelmatig contact met klanten over de voorraad van hun verpakkingen en de levertijden van orders. Bovendien voer je nauwkeurige prijscontroles uit, verzorg je de facturatie en handel je klachten op een professionele wijze af. Je gaat deel uitmaken van een verkoop binnendienst team, waar je kunt rekenen op de steun en begeleiding van 2 ervaren collega’s.

wat bieden wij jou

  • Baan voor min.één jaar met kans op dienstverband
  • Parttime baan voor 27 uur per week (5 werkdagen)
  • Vaak proeverijen van taart, chocolade en brood
  • Een gemotiveerd team en plezierige werkomgeving
  • Pensioenopbouw en een goede reiskostenregeling
  • Groothandel voor bakkerij-&banketbakkerijbranche

wie ben jij

In de rol van Commercieel Administratief Medewerker ben je dagelijks in contact met klanten via telefoon en e-mail. Je beschikt daarom over vlotte communicatievaardigheden in combinatie met een sterk klant- en servicegerichte aanpak. Je blinkt uit in nauwkeurig werken en hebt geen moeite met administratief werk en geautomatiseerde computersystemen. Naast het werken in teamverband, kun je ook uitstekend zelfstandig werken. Jouw leergierigheid, hands-on mentaliteit en sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel vormen een waardevolle toevoeging aan het verkoop binnendienst team.

  • je bent MBO geschoold;
  • je hebt bij voorkeur ervaring met telefonisch klantcontact en/of administratieve werkzaamheden;
  • je hebt kennis van en ervaring met MS Office (o.a. Excel) en CRM en/of ERP-systemen;
  • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord&geschrift.

wat ga je doen

In deze baan als Commercieel Administratief Medewerker ben jij verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van inkooporders van verschillende leveranciers en nieuwe verkooporders van klanten, die zowel telefonisch als online binnenkomen. Daarnaast speel je als Commercieel Administratief Medewerker een belangrijke rol in het beantwoorden van klantvragen over verpakkingsmaterialen en heb je regelmatig contact met klanten over de voorraad van hun verpakkingen en de levertijden van orders. Bovendien voer je als Commercieel Administratief Medewerker nauwkeurige prijscontroles uit, verzorg je de facturatie en handel je klachten op een professionele wijze af. Dit doe je samen in een verkoop binnendienst team met 2 ervaren collega’s. Daarnaast heb je als Commercieel Administratief Medewerker veel contact met de collega’s van de afdeling logistiek en met de accountmanagers in de buitendienst. Kortom, deze baan als Commercieel Administratief Medewerker biedt veel afwisseling en uitdagingen.

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is een groothandel met vier vestigingen en distributiecentra in Nederland en ruim 300 medewerkers. Met deze vier vestigingen bedienen zij het totale ordertraject in-house: van logistiek, klantenservice en kwaliteitsbeheer tot inkoop, marketing en sales. De organisatie richt zich met name op de levering van producten aan de bakkerij- en banketbakkerijbranche. Dit betreft een breed scala aan ingrediënten, verpakkingsmaterialen, apparatuur en andere benodigdheden voor bakkerijen, patisserieën, chocolatiers en ijsbereiders door heel Nederland. Jouw werkplek bevindt zich binnen het verkoop binnendienst team afdeling bedrukte verpakkingen in Meppel. De werkomgeving kenmerkt zich door een informele en collegiale sfeer.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en stuur een CV met een motivatie. Vragen? Bel, app of mail met Gerrit Hogeveen via M. 06 – 12 43 55 83 of E. gerrit.hogeveen@nl.randstad.com

Wil jij linken met Randstad Sales&Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: