Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Trixxo
Locatie: Landgraaf
Adres: Landgraaf, Limburg, 6374 AG
Postcode: 6374AG

Voor onze opdrachtgever in Landgraaf zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor 32 tot 40 uur per week.

Over de functie

Je komt ‘s morgens naar je werk en drinkt samen met je collega’s van het Retail team een kop koffie. In de tussentijd open je alvast je mailbox. Je kijkt welke klantenvragen er liggen en geeft prioriteit aan de belangrijkste zaken en gaat hier gelijk mee aan de slag. Denk aan het maken van een offerte, het sturen van artikelspecificaties of het antwoorden op een vraag van een collega.

In deze rol ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten, jij bent de probleemoplosser als het aankomt op het vinden van oplossingen voor orders, vragen en/of klachten.

Opvolgen en coördineren van orders van binnenkomst tot aflevering voor onze Duitstalige klanten. Je werkt samen met Key Accountmanagers en met andere afdelingen zoals inkoop, magazijn en logistiek;

Aanmaken van nieuwe klanten in SAP en opvolgen van sample orders;

Opstellen en uitbrengen van offertes, dit doe jij samen met de accountmanager en in gezamenlijk overleg het aanbieden van nieuwe producten;

Zorgdragen voor een verdere correcte administratieve afhandeling van klantdocumenten;

Zorgdragen voor forecasting t.b.v. de Account Manager Buitendienst, uitwerken van bezoekverslagen, omzet overzichten aanleveren etc.;

Aanvragen en klachten van klanten pak jij op en los je op. Loopt je collega vast dan help jij hem/haar graag verder, want samen maken we het verschil!

Wat wij bieden

Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een groeiend internationaal opererend bedrijf.

Een salarisrange tussen de € 2.500 en € 3.200 bruto per maand (afhankelijk van kennis/ervaring/opleiding etc.).

Training- en opleidingsmogelijkheden + doorgroeimogelijkheden.

29 verlofdagen bij een fulltime aanstelling en vanaf 35 jaar om de 5 jaar 1 extra verlofdag erbij.

Mogelijkheid om extra verlofuren / dagen te verdienen (bij geen verzuim b.v.).

Goede pensioensregeling.

Een collectieve ziektekostenverzekering.

Personeelskorting van 20% op de eigen producten.

Goede reiskostenvergoeding regeling en regelingen omtrent aanvullend geboorteverlof, bijzonder verlof, ouderschapsverlof etc.

Werken met leuke collega’s binnen een familiaire sfeer.

Wat wij vragen

Jij beschikt over MBO+ /HBO werk en denkniveau opgedaan door werkervaring of bent net uit de schoolbanken en klaar voor je eerste uitdaging.

Customer satisfaction kent voor jou geen geheimen. Daarnaast adviseer jij onze klanten op basis van signalen uit de markt.

Jij spreekt en schrijft goed Duits en daarnaast beheer je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift.

Jij bent sterk in je timemanagement en weet je eigen werk zo optimaal mogelijk in te delen.

Wij houden van ondernemende types! Jouw inbreng en initiatieven worden bij ons aangespoord.

Belangrijke kerncompetenties die jij meeneemt zijn: luisteren, duidelijk communiceren en collegialiteit.

Het is een voordeel als jij kennis hebt van SAP.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is dé markt leidende importeur en distributeur van authentieke Aziatische food en non-food producten. Het bruist er dan ook van energie, ideeën en vreemde talen. Zij zijn de Europese vertegenwoordiger van meer dan 65 Aziatische topmerken waaronder YumYum en Flying Goose. Tevens hebben zij eigen merkconcepten ontwikkeld. Met circa 400 collega’s en 45 gekoelde vrachtwagens bedienen zij klanten die variëren van duizenden toko’s tot en met de mainstream supermarktketens, horeca, catering, industrie en online.

Trefwoorden:

,