Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3100 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: STEENWIJK
Postcode: 8331VD

Bekijk meer gegevens

Ben jij op zoek naar een gevarieerde functie, waarin je de ruimte en vrijheid hebt om je commerciële vaardigheden in te zetten en verder te ontwikkelen? Dan is deze baan als Commercieel Medewerker Binnendienst in Steenwijk iets voor jou! Je komt te werken bij een leverancier van decoratieve plaatmaterialen, die worden gebruikt voor diverse interieurtoepassingen. In deze rol onderhoud je dagelijks contacten met klanten in de interieurbouw, standbouw, meubelindustrie, scheepsbouw en architectuur. Je ondersteunt jouw collega’s in de buitendienst, bent bezig met het opstellen van offertes, het administratief verwerken van nieuwe verkooporders en het afhandelen van uiteenlopende klantvragenover hun interieurproject. Dit doe je zowel telefonisch, per mail als fysiek in de showroom. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team met in totaal 8 collega’s. Klinkt dit interessant? Lees dan snel even verder!

wat bieden wij jou

  • Direct een dienstverband bij de werkgever
  • Informele organisatie met een hands-on mentaliteit
  • Mogelijkheden voor (online) trainingen
  • Dynamische werkomgeving in trendgevoelige markt
  • Leuke extra’s zoals zomer BBQ en sportactiviteiten
  • Reiskosten, 25 verlofdagen, sponsorbudget

wie ben jij

Voor deze rol als Commercieel Medewerker Binnendienst is het essentieel dat je zowel commercieel als communicatief vaardig bent en beschikt over een gezonde dosis enthousiasme en humor. Je gaat moeiteloos in gesprek met klanten, bent gericht op het vinden van oplossingen, denkt proactief mee met de klant en je schroomt niet om vragen te stellen. Hierdoor ben je in staat snel tot de kern van de klantvraag te komen. Bovendien is jouw leergierigheid en doorzettingsvermogen van groot belang om van deze functie een succes te maken.

  • je beschikt over een afgeronde MBO+ of HBO opleiding;
  • je hebt werkervaring vanuit een commerciële functie;
  • je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • je hebt kennis van en ervaring met CRM-systemen.

wat ga je doen

In deze veelzijdige rol als Commercieel Medewerker Binnendienst onderhoud je dagelijks contact met zowel bestaande als nieuwe klanten in de interieurbouw, standbouw, meubelindustrie, scheepsbouw en architectuur. Je biedt ondersteuning aan je collega’s in de buitendienst, waarbij je betrokken bent bij het opstellen van offertes, de administratieve verwerking van nieuwe verkooporders, de communicatie met klanten over levertijden en het afhandelen van diverse klantvragen met betrekking tot hun interieurproject. Als Commercieel Medewerker Binnendienst verstrek je advies over materiaaltoepassingen en kleurmogelijkheden van decoratieve plaatmaterialen, die worden gebruikt in diverse interieurtoepassingen. Dit doe je zowel telefonisch, per mail als fysiek in de showroom. Ook het correct afhandelen van klachten behoort tot jouw takenpakket als Commercieel Medewerker Binnendienst. Kortom; deze baan als Commercieel Medewerker Binnendienst biedt volop variatie en uitdagingen!

waar ga je werken

Het bedrijf maakt onderdeel uit van een holding met meerdere vestigingen en is actief in een snel veranderende en trendgevoelige markt. Het bedrijf levert decoratieve en constructieve plaatmaterialen voor diverse interieurtoepassingen en de materialen worden vanuit voorraad geleverd. Je komt te werken in een enthousiast team met 8 collega’s waarvan er drie collega’s werkzaam zijn op de afdeling verkoop binnendienst. Binnen het bedrijf heerst een collegiale werksfeer en een echte ‘doe’ mentaliteit. Het bedrijf stimuleert ontwikkeling en er zijn mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. Je wordt uitgebreid ingewerkt en loopt daarom mee met de collega’s op expeditie, de buitendienst en de administratie. Ook bezoek je andere vestigingen, zodat je een goed beeld krijgt van de organisatie, de producten en de mensen die er werken.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en stuur een CV met een motivatie. Vragen? Bel, app of mail met Gerrit Hogeveen via M. 06 – 12 43 55 83 of E. gerrit.hogeveen@nl.randstad.com #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales&Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.