Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3000 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Groningen
Plaats: WINSCHOTEN
Postcode: 9672BH

Bekijk meer gegevens

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie als Commercieel Medewerker Binnendienst bij een groothandel in staalproducten? Dan is deze baan in Winschoten wellicht de perfecte match voor jou! In deze rol onderhoud je contact met zowel bestaande als potentiële klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je staat klaar om diverse vragen van klanten te beantwoorden, voorziet hen van advies over het uitgebreide assortiment aan producten en stelt offertes op. Daarnaast behoort het opvolgen van offertes en het verwerken van nieuwe orders tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met twee ervaren collega’s op de commerciële binnendienst en schakelt ook veel met jouw collega’s van de afdeling planning om levertijden van verkooporders af te stemmen. Daarnaast heb je ook contacten met Europese leveranciers. Ben jij bereid om veel kennis op te doen inde wereld van staal? Lees dan snel even verder!

wat bieden wij jou

 • (Vooruitzicht) op een direct dienstverband
 • Werken bij een innovatieve staalleverancier
 • Een plezierige en collegiale werksfeer
 • Regelmatig leuke teamuitjes
 • Goede opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden
 • 25 vakantiedagen en reiskostenvergoeding

wie ben jij

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je niet alleen commercieel ingesteld, maar ook zeer klant- en servicegericht. Je blinkt uit in administratieve taken, je bent goed met cijfers en staat bekend om je nauwkeurigheid. Zowel samenwerken met collega’s als zelfstandig werken gaat je goed af. Uiteraard ben je bereid om nog veel kennis op te doen in de wereld van staal.

 • je bent in het bezit van minimaal een MBO 4 diploma;
 • je hebt (enige) ervaring met telefonisch klantcontact en administratieve werkzaamheden;
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord&geschrift) en in de basis kun jij je ook redden in het Engels en/of Duits.
 • je bent bekend met MS-office programma’s en ERP-systemen;

wat ga je doen

Als Commercieel Medewerker Binnendienst onderhoud je contact met zowel bestaande als potentiële klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je staat als Commercieel Medewerker Binnendienst klaar om diverse vragen van klanten te beantwoorden, voorziet hen van advies over het uitgebreide assortiment aan producten en stelt offertes op. Daarnaast behoort het opvolgen van offertes en het verwerken van nieuwe orders ook tot jouw takenpakket. Intern werk je nauw samen met jouw directe collega’s op de afdeling, maar je schakelt als Commercieel Medewerker Binnendienst ook veel met jouw collega’s van de afdeling planning om levertijden van verkooporders af te stemmen. Daarnaast heb je ookcontacten met Europese leveranciers. Kortom, in deze rol als Commercieel Medewerker Binnendienst krijg je te maken met alle onderdelen van het in- en verkoopproces.

 • Het aannemen van de telefoon en het opstellen van offertes;
 • Het verwerken van orders in het ERP-systeem;
 • Het op de voet volgen van prijsontwikkelingen en hierop inspelen;
 • Het opbouwen van een relatie met onze klanten en Europese leveranciers.

waar ga je werken

Je nieuwe werkgever is een vooruitstrevende en klantgerichte staalleverancier. Ze staan bekend om hun uitgebreide assortiment aan staal, buizen, buiscomponenten, ijzerwaren en rvs- en aluminiumproducten. Het team bestaat uit ongeveer 20 medewerkers en de werksfeer is collegiaal en informeel.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en stuur je CV met motivatie. Heb je vragen? Contact met Gerrit Hogeveen via M. 06 – 12 43 55 83 of E. gerrit.hogeveen@nl.randstad.com #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales&Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.