Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3000 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Groningen
Plaats: WINSCHOTEN
Postcode: 9672BH

Bekijk meer gegevens

Voor dit bedrijf zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst in Winschoten. Je komt te werken voor een staalbedrijf die levert aan wel 800 vaste klanten. Het bedrijf heeft meer dan 4500 producten in hun assortiment. In deze functie heb jij zowel telefonisch als mail contact met jouw klanten. Daarnaast schakel jij ook veel met jouw collega’s op de planning om levertijden met elkaar af te stemmen. Krijg jij hiernaast ook energie van het opstellen van offertes? Dan past deze functie bij jou. Als Commercieel Medewerker Binnendienst kom jij te werken in een team van drie personen.

wat bieden wij jou

  • Regelmatig leuke teamuitjes zoals een barbecue
  • Snel uitzicht op vast dienstverband bij werkgever
  • Mogelijkheid om door te groeien in de organisatie
  • 25 vakantiedagen en reiskostenvergoeding
  • Gezellig team en informele werksfeer
  • Innovatieve en klantvriendelijke staalleverancier

wie ben jij

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij nauwkeurig. Jij stelt offertes op en informeert klanten hierover. Daarnaast ben je klantgericht en kan je goed onder druk werken. Samenwerken met je collega’s vind je leuk, maar zelfstandig werken vind je ook geen probleem. Daarnaast vind je het leuk om in de wereld van staal aan het werk te zijn.

  • Je bent in het bezit van minimaal een MBO 4 diploma;
  • Je hebt ervaring met commercieel klantcontact;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord&geschrift).

wat ga je doen

Als Commercieel Medewerker Binnendienst houd je je bezig met verschillende werkzaamheden. Je hebt veel klantcontact, zowel telefonisch als via de mail. Het bedrijf heeft zo’n 800 vaste klanten en er zijn ook klanten die nog niet bekend zijn met het bedrijf. Je stelt offertes op en zorgt ervoor dat deze opgevolgd worden. Vervolgens voer jij de orders in, in het eigen ERP-systeem. Je overlegt met je collega’s van de planning wanneer de order geleverd wordt en communiceert dit aan de klant. Je zorgt er voor dat jouw collega’s van de buitendienst ondersteund worden en pakt werkzaamheden voor ze op. Ook heb je contact met de vestigingsmanager over het reilen en zeilen op de commerciĆ«le afdeling. Tot slot pak jij alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling op.

waar ga je werken

Het bedrijf waar jij komt te werken is een innovatieve en klantgerichte staalleverancier in Winschoten. Ze hebben een breed assortiment aan staal, buizen, buiscomponenten, ijzerwaren en rvs- en aluminiumproducten. Dit assortiment bestaat uit meer dan 4500 producten. Bij dit bedrijf werken zo’n 20 medewerkers en jij komt samen met twee andere collega’s te werken als Commercieel Medewerker Binnendienst. Het bedrijf biedt service op alle fronten en speelt in op de wensen van de klanten.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Vragen ? Bel, mail of app met Monique Oosterhof via M. 06 83 13 58 45 of E. monique.oosterhof@nl.randstad.com #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales&Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.