Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2845 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Drenthe
Plaats: Tynaarlo
Postcode: 9482WL

Bekijk meer gegevens

In de rol van Commercieel Medewerker Customer Service ben jij hét visitekaartje van deze internationale groothandel in fournituren, wol en handwerken. Samen met jouw drie teamgenoten, draag je de verantwoordelijkheid voor de receptie en een optimale telefonische en digitale bereikbaarheid van de organisatie. Je bent in deze functie dan ook verantwoordelijk voor het afhandelen van alle inkomende telefoontjes, chats en e-mails van klanten over de hele wereld. Indien er (lastige) vragen, klachten of nieuwe commerciële kansen voorbij komen, zorg jij voor een vlotte doorverbinding naar de juiste collega van de afdeling Inside Sales. Bovendien bied je ook ondersteuning aan de marketingafdeling door promotionele marketingacties bij bestaande klantrelaties na te bellen. Klinkt dit interessant? Lees dan snel even verder!

wat bieden wij jou

  • Vooruitzicht op een dienstverband bij de werkgever
  • Een veelzijdige functie vol uitdagingen
  • Een team van enthousiaste en betrokken collega’s
  • Contacten met klanten in 80 landen wereldwijd
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

wie ben jij

Je bent een energieke persoonlijkheid met sterke sociale en communicatieve vaardigheden. Je hebt gevoel voor commercie en klant- en servicegerichtheid zijn kenmerkend voor jou. Je administratieve vaardigheden zijn uitstekend en hebt geen moeite om te werken met geautomatiseerde systemen. Daarnaast ben je in staat om probleemoplossend te denken en te handelen vanuit het perspectief van de klant. Je durft ook outbound te bellen met klanten naar aanleiding van een promotionele actie. Je kunt goed zelfstandig werken, maar beschikt wel over sterk ontwikkelde teamwork skills om samen te werken.

  • je bent MBO geschoold;
  • je hebt ervaring met telefonisch klantcontact en/of customer service;
  • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

wat ga je doen

In de rol van Commercieel Medewerker Customer Service ben jij hét visitekaartje van deze internationale groothandel in fournituren, wol en handwerken. Samen met jouw drie teamgenoten, draag je de verantwoordelijkheid voor de receptie en het in ontvangst nemen, verdelen en verzenden van pakketten en de post. Daarnaast zorg je als Commercieel Medewerker CustomerService voor een optimale telefonische en digitale bereikbaarheid van de organisatie. Als Commercieel Medewerker Customer Service ben je dan ook verantwoordelijk voor het afhandelen van alle inkomende telefoontjes, chats en e-mails van klanten over de hele wereld. Hierbij komen diverse klantvragenaan bod, zoals verzoeken over brochures, monsters, hulp bij het bestellen via de webshop, vragen over levertijden en -voorwaarden, retourzendingen en de facturatie. Indien er (lastige) vragen, klachten of nieuwe commerciële kansen voorbij komen, zorg jij voor een vlotte doorverbinding naar de juiste collega van de afdeling Inside Sales. Je legt alle contactmomenten met klanten administratief vast in het CRM-systeem. Bovendien bied je als Commercieel Medewerker Customer Service ook ondersteuning aan de marketingafdeling door promotionele marketingacties bij bestaande klantrelaties na te bellen. Kortom, een veelzijdige functie vol uitdagingen!

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is de grootste groothandel in fournituren, wol en handwerken in Europa en levert wereldwijd aan vakhandels, grossiers en de confectie-industrie. Bij deze organisatie werken circa 75 enthousiaste en betrokken medewerkers en er heerst een gezellige werksfeer.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en stuur je CV met motivatie. Heb je vragen? Bel, app of mail met Gerrit Hogeveen via M. 06 – 12 43 55 83 of E. gerrit.hogeveen@nl.randstad.com

Wil jij linken met Randstad Sales&Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: