Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3500 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Groningen
Plaats: STADSKANAAL
Postcode: 9502ER

Bekijk meer gegevens

Deze baan als Commercieel Medewerker Binnendienst biedt een perfecte mix tussen technische uitdagingen en commerciële vaardigheden! Je gaat namelijk aan de slag bij een sterk groeiende internationale speler in de staalindustrie. Deze onderneming produceert en levert een breed assortiment aan dak- en gevelbeplatingen voor onder andere de industriële en agrarische bouwsector en de woningbouw. In deze rol ben jij hét eerste aanspreekpunt voor zowel bestaande als nieuwe klanten in Nederland, België, Denemarken, Duitsland en IJsland. In deze veelzijdige rol beheer jij het complete verkoopproces, van het eerste contact met de klant tot aan de uiteindelijke levering van de order. Je staat in nauw contact metdiverse collega’s, waaronder van de afdelingen sales, productie, planning en orderverwerking. In een hecht team van 5 gedreven collega’s werk je samen aan het realiseren van groei van dit bedrijf in Stadskanaal. Klinkt dit als dé volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel even verder.

wat bieden wij jou

 • Direct dienstverband bij de opdrachtgever
 • Een snelgroeiende internationale producent
 • Combinatie van commerciële en technische aspecten
 • Werken in een team van 5 enthousiaste collega’s
 • Een baan vol afwisseling en uitdagingen
 • Reiskosten, pensioenregeling, vakantiedagen en ADV

wie ben jij

Jij bent gedreven, resultaatgericht en uitstekend in communicatie met klanten. Je neemt graag het initiatief, hebt een klantgerichte en servicegerichte houding en bent altijd op zoek naar oplossingen. Daarnaast heb je een no-nonsense mentaliteit en ben je gericht op samenwerking binnen een team.

 • je hebt een diploma op MBO- of HBO-niveau;
 • je hebt ervaring in een commerciële rol vanuit een bouwgerelateerde of technische werkomgeving;
 • je bent bekend met zetwerk en kunt detailtekeningen lezen;
 • je hebt ervaring met MS Office en bij voorkeur ook met ERP-systemen (SAP);
 • je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal (kennis van het Duits is een pluspunt).

wat ga je doen

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij hét eerste aanspreekpunt voor zowel bestaande als nieuwe klanten in Nederland, België, Denemarken, Duitsland en IJsland. Denk hierbij aan staalbedrijven, montagebedrijven, bouwbedrijven en aannemers. Jij beheert het complete verkoopproces en voorziet de klant van technische productinformatie. Dit doe je in overleg met collega’s van de productieafdeling, die verantwoordelijk zijn voor het zetwerk. Verder werk je offertes uit op basis van de klantvraag. Deze offertes breng je uit en volg je actief op. Intern werk je ook nauw samen met collega’s van de productie, planning en orderverwerking. Jeonderhoudt communicatie met klanten over leveringen en zorgt voor een accurate afhandeling van eventuele problemen of klachten. Daarnaast heb je als Commercieel Medewerker Binnendienst regelmatig contact met de salesmanagers in de buitendienst en rapporteer je rechtstreeks aan de Business Unit Manager. Kortom, deze functie als Commercieel Medewerker Binnendienst biedt een breed scala aan taken en uitdagingen!

waar ga je werken

Jouw toekomstige werkgever is een snelgroeiende internationale producent met een hoofdkantoor in België en 16 productielocaties in Europa. In Nederland zit de productielocatie gevestigd in Stadskanaal en vanuit deze locatie wordt een breed assortiment aan stalen dak- en gevelbeplatingen gemaakt en geleverd aan klanten in Nederland, België, Denemarken, Duitsland en IJsland. Binnen het bedrijf heerst een collegiale en informele werksfeer en een no-nonsense mentaliteit.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en stuur een CV met een motivatie. Vragen? Bel, app of mail met Gerrit Hogeveen via M. 06 – 12 43 55 83 of E. gerrit.hogeveen@nl.randstad.com #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales&Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.