Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Mitsubishi Logisnext Europe
Locatie: Enschede
Adres: Enschede
Postcode:

Introductie

  • Internationale en vooruitstrevende organisatie.
  • Je stuurt en coacht de afdeling financial control.
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden aanwezig.
  • Zeer goede arbeidsvoorwaarden; beschikbaar op aanvraag.
  • Fulltime functie, standplaats Enschede, een dag per week Almere, hybride werken mogelijk.

Onze opdrachtgever, Mitsubishi Logisnext Europe B.V. (hierna: MLE) ontwerpt, produceert, verkoopt en distribueert hoogwaardige vorkheftrucks, magazijnapparatuur en automatisch geleide voertuigen (AGV’s). MLE maakt deel uit van de beursgenoteerde, wereldwijde Mitsubishi Logisnext Co. Ltd, welke is gevestigd in Kyoto, Japan. Mitsubishi Logisnext staat in de top vier fabrikanten wereldwijd en bevindt zich in meer dan 100 landen.

Het financial shared service center (FSSC) van MLE is gevestigd in Nederland en heeft kantoren in Enschede en Almere. MLE verkeert momenteel in een transitiefase en wil verder met professionaliseren. In deze vacaturetekst vertellen wij graag meer over de functie van:

Senior Financial Controller
analytisch, communicatief, coachende leider

Functie-informatie
Voor de afdeling financial control binnen het financial shared service center te MLE Enschede, zijn wij op zoek naar een Senior Financial Controller. In deze rol rapporteer je aan de Director van het FSSC. Jij zorgt samen met jouw team (2 fte) voor een volledige en correcte financiële rapportering in overeenstemming met de relevante (Dutch GAAP/IFRS) wetgeving. Je draagt zorg voor de dagelijkse afhandeling van de financial control activiteiten inclusief periodeafsluitingen. Je bent verantwoordelijk voor de winst- en verliesrekening, de balans en kasstroomrapportages en daarnaast een sparringpartner voor de accountant en belastingadviseurs.

In deze functie ben je het aanspreekpunt voor inhoudelijke vragen van collega’s binnen finance alsmede voor vragen vanuit de business en de Director van het FSSC. Je weet snel inzicht te verschaffen en deelt graag jouw kennis met collega’s. Je vindt het leuk om met jouw innovatieve ideeën het team naar een hoger niveau te brengen. Je voorziet (interne) klanten van rapportages en bent scherp op onvolkomenheden die je tegenkomt. Tot slot ben je key-user voor ERP-gerelateerde onderwerpen.