Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Public Search
Locatie: Utrecht
Adres: Utrecht
Postcode:

32 tot 36 uur per week hybride, locatie Utrecht

FWG 65 € 4.391,52/ € 6.117,33 per maand (cao vanaf maart 2023)

Ben jij een financiële alleskunner? Vind je het belangrijk om jouw talenten in te zetten voor een organisatie met een maatschappelijk belang? Dan zoeken wij jou!

Business Controller Revalidatie & Herstel

Ben jij een financiële alles-kunner? Wil jij bijdragen aan het versterken van de sturing en beheersing van planning & control? Vind je het belangrijk om jouw talenten in te zetten voor een organisatie met een maatschappelijk belang? Wij zoeken jou!

Als business controller bij AxionContinu ben je onderdeel van onze afdeling Financiën & Control en val je direct onder de manager planning & control. De afdeling F&C heeft een cruciale rol bij het ondersteunen van de gehele organisatie op financieel terrein. Deze afdeling is de afgelopen twee jaar een grote transitie en professionaliseringsslag gestart. Jij bent nodig om deze ontwikkeling verder mee vorm te geven en te bestendigen.

Jouw werkzaamheden zijn divers, bijvoorbeeld:

 • Adviseren en rapporteren over de financiële gang van zaken aan de divisie- en stafdirecteuren, zowel gevraagd als ongevraagd;
 • Het volgen van interne- en externe ontwikkelingen en analyseren van diens impact;
 • Belangrijke schakel in de planning & control cyclus;
 • Onderwerpen als: zorgverkoop, treasury, AO/IC en risicomanagement;
 • Proactief voorstellen van verbetertrajecten.

De komende tijd wordt aandacht besteed aan de doorontwikkeling van de dienstverlening van F&C. De organisatie is sterk in ontwikkeling, waarbij verantwoordelijkheden steeds meer in de lijn worden gelegd. F&C draagt bij aan deze ontwikkeling door de dienstverlening aan teams te vereenvoudigen, verbeteren en vernieuwen. Jouw rol hierin is echt business/advies georiënteerd.

Wij bieden

Een werkomgeving met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Verder:

 • Direct een vaste aanstelling (proeftijd 2 maanden) en ingeschaald in FWG 65 €4.391,52/ € 6.117,33 per maand (cao vanaf maart 2023)
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)

Wij vragen

 • Heb je actuele vakkennis op HBO+/academisch werk- en denkniveau op financieel/bedrijfseconomisch gebied;
 • Zie jij het als uitdaging businesscases creatief en analytisch aan te vliegen;
 • Kun jij hoofd- en bijzaken goed onderscheiden en bezit jij de juiste balans tussen een brede scope en nieuwsgierigheid naar details;
 • Ben je tactisch sterk, communicatief vaardig en kun je jouw kennis overbrengen, waardoor je adviesrol je goed afgaat;
 • Een proactieve houding en drang om continu te verbeteren en vernieuwen.
 • Ervaring en ambitie in het werken met automatiseringspakketten en BI.

AxionContinu

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuiszorg. Wij zijn ‘Optimisten in de zorg’. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. Wij zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. Wij geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan.

Je komt te werken op het Centraal Bureau in Utrecht, grenzend aan het mooie, groene Park Transwijk en gelegen op een centrale locatie in Utrecht-Zuid. Ons kantoor is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de sneltram stopt voor deur. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Samen met je collega’s zorg jij voor bedrijfsmatig inzicht op de afdeling in de zorg.

Laat deze kans niet glippen! Je bent enthousiast geworden en wil graag weten hoe jouw eerste dag eruit ziet? Dan spreken wij je graag!

Bel naar Daniel Griffioen op 06-81953794 of Wouter Adolfse op 06-38629264 of mail jouw cv naar dgriffioen@publicsearch.nl / wadolfse@publicsearch.nl

Public Search verzorgt de selectie voor AxionContinu.

Nb. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Trefwoorden:

,