Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Drenthe
Plaats: Emmen
Postcode: 7821AP

Bekijk meer gegevens

Ben jij bijna klaar met je opleiding verspanen? Of ben jij als ervaren conventioneel draaier toe aan een nieuwe uitdaging? Misschien is dit iets voor jou? Lees snel verder!

wat bieden wij jou

  • Je salaris ligt boven de CAO
  • Een keuze in je werkrooster
  • Een fulltime baan (parttime in overleg mogelijk)
  • Een informele werkomgeving
  • Een stabiele en financieel gezonde werkgever
  • Meteen op contract bij de opdrachtgever

wie ben jij

Jij bent een vakman in hart en nieren. Je werkt nauwkeurig en levert daardoor kwaliteit. Jij kunt de conventionele draaibank zelfstandig bedienen en kunt daarbij goed tekening lezen. Daarnaast heb jij ervaring met het spannen en verspanen van diverse materialen.
Naast deze kwaliteiten beschik jij over:

  • Een afgeronde opleiding tot verspaner (of je rond deze binnenkort af).

wat ga je doen

Je houdt je bezig als conventioneel draaier met het fabriceren van verschillende werkstukken. Je ziet hierbij het eindproduct ontstaan wat natuurlijk super is om te zien! Daarnaast werk je ook aan prototypes, houd jij je bezig met het verspanen van enkelstuks maar ook van kleine series.

waar ga je werken

Jij gaat werken bij Combimac. Combimac ontwerpt, fabriceert en verkoopt een speciaal assortiment van hoogwaardige elektromotoren en industrieventilatoren. Combimac bestaat al meer dan 100 jaar en is internationaal georiënteerd. De unieke producten van Combimac bieden de oplossing voor technisch uitdagende vragen die klanten stellen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld schokvaste, PM en laagmagnetische elektromotoren die in onderzeeërs, mijnenvegers en fregatten wereldwijd worden gebruikt.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en we hopen jou snel te spreken.

Voldoe je nog niet helemaal aan de functie-eisen maar lijkt deze baan of werken in de techniek je wel helemaal het einde? Neem dan ook contact met ons op, via Randstad Techniek Vakopleidingen kun je diverse technische BBL-trajecten volgen met werkgarantie.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,