Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3522.16 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: ELST GLD
Postcode: 6662NG

Bekijk meer gegevens

FedEx en Randstad zijn exclusief op zoek naar versterking voor de locatie in Elst. Er is ruimte op een gewilde positie in het control center in Elst! Beschik je over de nodige ervaring, solliciteer dan direct!

wat bieden wij jou

 • € 2603,40 – € 3522,16 bruto p.m., excl. toeslagen
 • eerste via Randstad daarna vast
 • 25 vakantiedagen
 • veel ruimte voor groei en jouw ontwikkeling
 • eerste 14:30-23:00, daarna 3 ploegen
 • tot€ 1000,- Zalando gift cards

wie ben jij

Als medewerker control center ben je de spil in het web van onze logistieke operaties. Je staat stevig in je schoenen en hebt een natuurlijk talent voor communicatie. Je begrijpt dat succesvolle operaties afhankelijk zijn van heldere en tijdige communicatie, zowel binnen ons team als met externe partners.

Je hebt een scherp oog voor detail en een instinctieve neiging tot probleemoplossing. Als er zich uitdagingen voordoen – en die doen zich altijd voor in de logistiek – ben jij degene die snel en effectief kan handelen. Je bent bekend met computertoepassingen, vooral Excel. En je gebruikt deze vaardigheid om gegevens te analyseren en rapporten op te stellen die ons in staat stellen om onze processen voortdurend te verbeteren.

 • je beheerst de Nederlandse goed en meer dan redzaam in het Engels
 • je hebt minimaal mbo 4 werk- en denkniveau
 • nauwkeurig en helder in communicatie

wat ga je doen

Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van het plannen van trailerbewegingen tot het coördineren van ons team van rangeerders. Je bent de stem aan het loket, de stem door de portofoon en de stem in de digitale wereld, altijd vriendelijk en behulpzaam. Het opstellen van rapportages en het overleg met je supervisor behoren tot je dagelijkse routine. Je analyseert gegevens, detecteert trends en anticipeert op mogelijke uitdagingen. Je bent de ogen en oren van het control center, altijd alert en klaar om actie te ondernemen.

Je houdt van afwisseling en staat klaar om te schakelen tussen verschillende taken en ploegen. Met jouw talent voor communicatie en je oog voor detail, ben je de persoon waarop ons control center kan bouwen. Kom het team versterken en help de organisatie draaiende te houden als een goed geoliede machine!

waar ga je werken

Het logistieke bedrijf FedEx (Federal Express), genoteerd aan de New York Stock Exchange, is ‘s werelds grootste expres-vervoerder. Het bedrijf opereert in meer dan 220 landen en verwerkt gemiddeld 18 miljoen pakketten per dag. Dit wordt mogelijk gemaakt door een vloot van meer dan 200.000 landvoertuigen en 680 vliegtuigen.

 • opgericht in 1971, Little Rock, Arkansas, United States
 • wereldwijd meer dan 600.000 collega’s

sollicitatie

Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de procedure. Solliciteren doe je via Randstad, reageer direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,