Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3000 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: DEVENTER
Postcode: 7411EH

Bekijk meer gegevens

Enthousiast persoon? Check! Hybride werken? Check! Geen typische customer service baan? Check! Dat bij een internationale opdrachtgever en B-corp. Deze organisatie creeërt niet alleen luxe haar- en huidproducten, maar een hele beleving! Je hebt B2B contact met salons, sales- en marketing en logistieke afdelingen. Hier hoort een strak administratief proces bij. Blij na het lezen van de introductie? Fantastico! Lees gauw verder voor meer…

wat bieden wij jou

 • € 2600 – € 3200 o.b.v. kennis en ervaring
 • Tijdelijk met uitzicht op vast.
 • Hybride werken!
 • 20-40 uur verdeeld over 4 of 5 dagen
 • Sustainability, Luxe producten en Familiar

wie ben jij

Je voelt je het beste wanneer je een goed gevuld bordje hebt. Een dynamische en internationale omgeving, daar voel jij je thuis! Een drukke ochtend? Jij stroopt je mouwen op want daar krijg je energie van! Het bedrijf heeft duurzaamheid heel hoog in het vaandel staan. Jij bent je er net zo van bewust dat we de wereld doorgeven.

B2B klantcontact is de kern van je functie, daarom is het belangrijk dat je communicatief sterk bent. Jij bent verantwoordelijk voor excellente service vanaf het moment van de bestelling tot bezorging. We zoeken een serviceverlener, geen verkoper.

Je past in het team als je een vrolijk persoon bent. Je collega’s staan altijd voor je klaar en zullen tijd investeren om je in te werken. Maar ze verwachten ook dat jij het werkt ziet liggen. Hier krijg je sociale en gedreven collega’s voor terug. Jullie zijnécht een team!

 • je beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een telefonische functie of enige andere vorm van klantcontact;
 • je kan goed overweg met diverse ERP- systemen en het Microsoft office pakket;
 • je beheerst de Nederlandse taal vloeiend, in woord en geschrift. Daarnaast kan je voldoende Engels. Duits is een pré.

wat ga je doen

Als customer care medewerker begin je de dag samen met je directe collega’s. Jullie werken vanuit huis of op kantoor. De ochtenden zijn het drukst; de orders moeten namelijk voor de lunch bij het magazijn binnen zijn. om 8.30 uur gaat de telefoon en de eerste salon belt je op met een bestelling. Ondertussen komen er ook bestellingen binnen via de mail en het ordersysteem van de accountmanagers, deze verwerk je in het systeem.

Bij het verwerken van de orders heb je contact met b2b klanten en collega’s van het sales- en marketingteam. Je controleert de klantafspraken en let op de verschillende betalingswijzen.

Nadat de orders’s ochtends zijn verwerkt, coördineer je in de middag de orderverzending. Dit doe je door contact te onderhouden met het externe magazijn. Ook ben je verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling.

Je hebt veel contact met de sales- en marketingafdeling. Wat zijn de nieuwe strategieën en campagnes? Het is belangrijk dat je hiervan op de hoogte bent zodat je de beste service kan verlenen!

Een dynamische baan dus! Je bent de kern van het bedrijf. Op jullie afdeling komt alles samen.

 • order aanname en verwerking;
 • processing;
 • service gerichte functie.

waar ga je werken

Je gaat werken voor een Italiaanse organisatie die veelal luxe haar- en verzorgingsproducten verkoopt. Deze organisatie levert haar producten aan kap- en schoonheidssalons wereldwijd. Binnen de organisatie maak je deel uit van een klein team met twee andere collega’s: Naomi en Michelle. Zij heten je met veel enthousiasme welkom! Op dezelfde locatie bevindt zich de trainingsruimte voor de specialisten die met de producten werken. Met name op trainingsdagen is er veel reuring op kantoor. De sfeer is informeel en collega’s helpen elkaar waar nodig.

Er heerst een familiaire cultuur waarin er voor jou ruimte is voor ontwikkeling. De organisatie staat voor schoonheid creëren op duurzame wijze. Het doel is om mensen aan te moedigen om niet alleen goed voor zichzelf te zorgen, maar ook voor de omgeving.

Jaarlijks ga je met elkaar naar het kantoor in Italië, dan staan alle neuzen weer dezelfde kant op. Ook collega’s van andere locaties wereldwijd zullen regelmatig bij jullie langskomen.

 • internationaal;
 • duurzaamheid;

sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd na het lezen van deze functie customer service medewerker in Enschede? Twijfel niet en solliciteer dan direct! Solliciteren doe je eenvoudig met je Randstad account. Graag ontvangen wij van jou een recent cv met een passende motivatie. Heb je nog vragen na het lezen van deze vacaturetekst? Bel/mail ons dan gerust.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.