Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4700 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: VLAARDINGEN
Postcode: 3134KK

Bekijk meer gegevens

Ben jij een bevoegd als docent Lichamelijke Opvoeding en fulltime beschikbaar? Misschien is deze vacature dan wat voor jou! Voor een school in Vlaardingen zoeken wij een docent LO. Het is een tijdelijke vacature tot aan de zomervakantie met kans op verlenging.

wat bieden wij jou

  • inschaling VO Cao, afhankelijk van werkervaring
  • tijdelijk, met uitzicht op vast
  • in ieder geval tot het einde van het schooljaar
  • geef les aan vmbo bovenbouw
  • Vlaardingen
  • oneindig opleidingsaanbod van Randstad

wie ben jij

Als docent Lichamelijke Opvoeding sta je sterk in je schoenen en weet je orde te houden. Je hebt uiteraard de kennis van het vak, maar je weet ook de verbinding met de leerlingen te leggen. Je begrijpt hun belevingswereld en speelt daarop in.

  • Je bent in het bezit van een lesbevoegdheid Lichamelijke Opvoeding OF je bent in de afrondende fase van de opleiding;
  • Je hebt ervaring (kan ook middels een stage) met bovenbouw vmbo;
  • Je bent fulltime beschikbaar

wat ga je doen

Je verzorgt de lessen Lichamelijke Opvoeding voor de bovenbouw van het vmbo. Daarnaast werk je samen in een team van andere collega’s en overleg je om de lessen zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten.

waar ga je werken

Het werken via randstad biedt meer voordelen dan je denkt. Wij hebben een breed netwerken aan scholen. Daarnaast bieden wij zo’n 15.000 trainingen en cursussen aan tot een hoogte van 3.000 euro. Wij helpen je met al je HR-gerelateerde vragen. Wanneer de opdracht bij de school stopt, kijken we samen met je verder naar een nieuwe opdracht. Natuurlijk heb je als docent Lichamelijke Opvoeding recht op:

een salaris conform CAO Onderwijs, inclusief eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, tegemoetkoming in de ziektekosten en vakantiedagen;

wij blijven aan je zijde, bieden begeleiding, feedback en waardevolle inzichten en helpen je graag om sterker terug te komen in je volgende sollicitatie;

als je voor ons start nodigen we je graag uit om aan te sluiten bij Mentorrandstad. Dit is het mentorprogramma voorén door talenten zoals jij. Je wordt gekoppeld aan een andere docent. Je kan sparren, hulp vragen, of bieden aan je buddy.

  • Het is een veelzijdige en ondernemende school;

sollicitatie

In case of application, please note that advanced knowledge of Dutch language is required.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.