Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5000 euro
Opleiding: HBO / bachelor
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Nijkerk
Postcode: 3862WH

Bekijk meer gegevens

Heb jij passie voor onderwijs en het groene domein? Kun jij leerlingen enthousiasmeren voor jouw het vak wiskunde? Lees dan snel verder wat het Aeres in Nijkerk te bieden heeft

Voor Aeres VMBO Nijkerk zijn wij op zoek naar docenten wiskunde. Het aantal uren is in overleg, dus part-time werken is ook een optie.

wat bieden wij jou

 • aantal uren in overleg
 • salaris volgens het cao VO
 • Nijkerk
 • tot einde schooljaar, met kans op verlenging
 • 43 verschillende trainingen speciaal voor docenten
 • reiskostenvergoeding, 13e maand en meer

wie ben jij

Je bent als docent wiskunde natuurlijk bekend met het voor de klas staan, je hebt dus al enige ervaring in het onderwijs en bij voorkeur met de vmbo doelgroep. Daarnaast ben je in bezit van een lesbevoegdheid of ben je hiervoor aan het studeren. Het is natuurlijk mooi meegenomen als je een klik hebt met het groene domein, en vanuit deze passie een koppeling kan maken met wiskunde.

Verder weet je ook hoe je de leerlingen aan het werk krijgt en kan je achterhalen wat de beste manier is om ze te motiveren. Je staat met enthousiasme voor de klas en je hebt hart voor de leerlingen.

 • je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid wiskunde of je bent in opleiding
 • je hebt ervaring met lesgeven aan het vmbo
 • je hebt een klik met het groene domein

wat ga je doen

Als docent wiskunde ga je lesgeven aan de verschillende leerjaren en niveaus binnen het vmbo op het Aeres in Nijkerk. Hierin wordt er ook gekeken naar je eerdere ervaring en wat je meebrengt, om zo tot een passende combinatie van klassen te komen. Je zal de leerlingen uitdagen om het beste uit henzelf te halen, en zorgt voor een veilige leeromgeving. Verder zal je natuurlijk in contact staan met de docenten en ouders over de ontwikkeling van de leerlingen.

 • je helpt de leerlingen bij het aanleren van kennis en vaardigheden
 • je hebt aandacht voor het groepsproces en voor de individuele leerling
 • je zorgt voor een uitdagende leeromgeving

waar ga je werken

Aeres VMBO Nijkerk is een vmbo-groenschool. Met een diploma kunnen leerlingen
volop goede vervolgopleidingen kiezen. Leerlingen vinden Aeres zorgzaam en persoonlijk. Persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen is belangrijk en daarom bieden Aeres de leerlingen veel individuele aandacht. Bij Aeres kunnen leerlingen zich in een veilige omgeving voorbereiden op hun toekomst. Daarbij gaat het allereerst om goed onderwijs, waarbij leerlingen medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces en omgeving. Leerlingen moeten zelfstandig kunnen functioneren in een samenleving die steeds verandert. Daarom leren zij hun talenten en hun omgeving kennen, invloed te nemen en verantwoordelijk te zijn voor hun leefomgeving.

sollicitatie

Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct.
Heb je vragen? Geen probleem! Even mailen of bellen mag altijd!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,