Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 22 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: EINDHOVEN
Postcode: 5643TW

Bekijk meer gegevens

Wij zijn bij DAF trucks op zoek naar een elektromonteur met (minimaal) een afgerond MBO 4 opleiding.
Het gaat hier om een plek bij de afdeling Maintenance Operations. Dit is een afwisselende werkplek waar jouw kennis van elektro – en installatietechniek goud waard is!

wat bieden wij jou

  • Goed salaris!
  • Ploegentoeslag!
  • Toonaangevende werkgever!
  • Baan voor langere tijd

wie ben jij

  • Afgeronde MBO 4 opleiding electrotechniek/electronica;
  • Opleiding, kennis en ervaring op het gebied van het oplossen van storingen en het aanleggen van elektrische installaties en bereid tot het volgen van de benodigde opleidingen. Dit betreft o.a. VCA-certificaat en aanvullende trainingen/opleidingen m.b
  •  Schakelbevoegdheid voor hoogspanningsinstallaties is gewenst;
  • Flexibel m.b.t. werktijden en uit te voeren werkzaamheden.

wat ga je doen

Als Elektricien bij Maintenance Operations ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van reparaties en onderhouds werkzaamheden. Aan de hand van opdrachten, storingsmeldingen en/of rapportages voer je nieuwbouw, reparaties, revisies en preventieve onderhoudswerkzaamheden uit aan onroerend goed installaties en de daarbij behorende elektronische besturingen. Je doet dit op een zodanige wijze dat deze voldoen aan de gestelde eisen (NEN normen) m.b.t. veiligheid, kwaliteit, en bedrijfszekerheid.

Tevens behoort het uitvoeren van diverse noodzakelijke administratieve werkzaamheden met behulp van de diverse computersystemen ook tot je takenpakket.

waar ga je werken

De afdeling waar je komt te werken is Maintenance Operations. Het team van collega’s bestaat uit elektriciëns, machine monteurs en installatie monteurs.

sollicitatie

Heb jij een passie metaal? Heb jij veel vakkennis? een vind jij het leuk om in een omgeving te werken die constant in ontwikkeling staat? Reageer dan nu!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.